Kirja-arvio: Keskiyö

Kirjoittanut Soturikissat-fani03 - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Kokonaisuudessaan hyvä aloitusta hyvälle sarjalle. Varistassun käytös oli ehkä välillä hieman aliarvoista. Sulkahännän ja Varistassun rakastuminen oli kumminkin hyvä lisä. Itse olin lukenut tätä ennen jo Aamunkoin ja pari sen jälkeistä kirjaakin. Luovaa oli myös se että Keskiyö oli mäyrä. Periaatteessa juoni ei kummankaan jaksanut yllättää mutta se johtui vain siitä että tiesin sen etukäteen. Kirja oli silti superhyvä. Se jaksoi pitää mukanaan kokoajan. Kaikki jotka ovat lukeneet soturikissojen ykkössarjan rakastuvat varmasti tähänkin. SUOSITTELEN!!!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Keskiyö

Erin Hunter Julkaistu: kesäkuu 23, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Myrskyklaanin nuori soturi Vatukkakynsi saa Tähtiklaanilta salaperäisen viestin, jossa kerrotaan soturiklaanien metsää uhkaavasta tuhosta ja uudesta ennustuksesta. Yllättäen selviää, että muutama muukin on nähnyt samanlaisia unia. Nuoret kissat saavat tehtäväkseen taivaltaa kohti laskevaa aurinkoa kuulemaan, mitä keskiyö heille ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Yön kuiskaukset (Soturikissat: Tähtien enne, #3)Auringonnousu (Soturikissat: Kolmikon mahti, #6)Pitkät varjot (Soturikissat: Kolmikon mahti, #5)Keltahampaan salaisuus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #5)Ensimmäinen taistelu (Soturikissat: Klaanien synty, #3)
Paikalla 41 vierailijaa
Uusin jäsen: Tiia
Jäseniä yhteensä: 9324