Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tämä oli siis vaan niin aivan käsittämättömän upean ihana kirja. Kirjan alku vain kuin odottaa pahinta. Siinä kumminkin tapahtuu samalla kaikkea! Kuten jo Tähtiyön lopussa selvisi, Varissulka pelasti Lehtilammen. Siitä sitten alkaakin tuplasti kielletty rakkaustarina. Lehtilampi elää kamalaa elämänvaihetta miettiessään jättääkö klaanin vai Varissulan. Samalla Tuhkamarja saa tietää kuolevansa pian. Hän myös tietää että Lehtilampi tapailee varissulkaa. En olisi koskaan uskonut että Tuhkamarja ja Lehtilampi riitelisivät kynnet esillä. Lehtilampi lähti Varissulan matkaan. Kirjan loppu oli silti ylitse muun. Lopun keskustelu oli jo tarpeeksi saamaan minut murtumaan täysin: "Lopeta" Tuhkamarja kuiskasi "ei tuosta ole hyötyä" Lehtilampi näki Tuhkamarjan silmien kiiluvan tyhjänä pimeässä. "Minä lähden Tähtiklaaniin" "Älä sano niin!" Lehtilampi nyhti lisää sammalta, laittoi sen vasten verivirtaa, joka ei näyttänyt tyrehtymisen merkkejä. Parantaja yritti nostaa päätä, mutta se oli liian suuri ponnistus, ja hän antoi sen valahtaa takaisin. "Ei hätää" hän sanoi. "Tähtiklaani ilmoitti minulle, että hakisi minut pian, tämä on esi-isien minulle asettama kohtalo." "Sinäkö tiesit?" Lehtilammesta tuntui että hänen eteensä olisi avautunut syvä kuilu ja hän olisi Syöksynyt avuttomana sen syvyyksiin. "Sinäkö tiesit että kuolisit että kertonut minulle?" "Se oli minun kohtaloni, ei sinun" "Mutta sinähän tiesit että minä tapailin Varissulkaa! Sinä tiesit että jos lähtisin Myrskyklaani jäisi ilman parantajaa! Sinun olisi pitänyt pakottaa minut jäämään" Mestari räpäytti silmiään hitaasti. Hänen siniset silmänsä olivat kuvin kirkkaat. " En minä ikinä pakottaisi sinua mihinkään. En minä halunnut sinun jäävän, jos se olisi tehnyt sinut onnettomaksi. Sinun pitää haluta olla parantaja koko sydämestäsi" "Minä haluankin" Lehtilampi kuiskasi "Minä haluan" Kuuntela sydämesi ääntä, Täplälehti oli sanonut. "Sinä olet erinomainen parantaja" Tuhkamarja sanoi. "Enkä ole! Minä lähdin ja Jarin sinut, ja klaanini. Anteeksi!" Tuhkamarjan hännänpää liikahti. "Ei ole mitään anteeksiannettavaa, lähden Tähtiklaaniin hyvillä mielin kun tiedän, että Myrskyklaanista pidetään huolta" Suosittelen kaikille tätä kirjaa!! Tuon keskustelun takia rakastan Tuhkamarjaa <3
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Iltahämärä

Erin Hunter Julkaistu: maaliskuu 25, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Mitä vaaroja vaanii iltahämärän varjoissa?

Klaanikissat ovat tutustumassa uusiin revii­reihinsä järven ympärillä. Elämä uudessa ko­dissa ei ole kuitenkaan auvoisaa. Entiset liit­tolaiset käyttäytyvät ihmeen vihamielisesti, ja klaanien väliset kuilut syvenevät.

Tulitähden tyttäret ovat kumpikin ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Auringon polku (Soturikissat: Klaanien synty, #1)Viimeinen toivo (Soturikissat: Tähtien enne, #6)Pitkätähden kosto (Soturikissat-erikoisseikkailut, #6)Taivasklaanin kohtalo (Soturikissat-erikoisseikkailut, #2)Kuunnousu (Soturikissat: Uusi profetia, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 38 vierailijaa
Mikael
Uusin jäsen: Sirpa Latvalehto
Jäseniä yhteensä: 9454