Kirja-arvio: Autio kaupunki

Kirjoittanut Soturiorava - 4.0

Tämä kirja oli ihan kiva. Minua houkutteli tämä kirja jotenkin erityisesti (en mä vaan tiedä miks kun ei koirat oo mitenkään mun lemppareita), jotenka kun näin sen kirjastossa lainasin sen. Alussa ajattelin, että kannattaisko mun lopettaa kesken, kun oli vähän tylsä, mutta tulin tulokseen, että ei ja jatkoin eteenpäin ja se kyllä kannatti. Loppua kohden kirja parani todella todella paljon. Ei voita kuitenkaan Soturikissoja. Suosittelen erityisesti henkilöille, jotka pitävät koirista enemmän kuin kissoista (itse en lukeudu niihin).
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Autio kaupunki

Erin Hunter Julkaistu: huhtikuu 7, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Veli-Pekka Ketola. Sidottu.

Lykky on sekarotuinen selviytyjä, joka on tot­tunut kuljeksimaan yksin kaupungin vilkkail­la kaduilla. Muut koirat tarvitsevat laumaa, mutta Lykylle riittävät hänen aistinsa. Sitten suuri maanjäristys tuhoaa kaupungin ja ih­miset pakenevat. Lykky on eristyksissä autios­sa ja lohduttomassa maailmassa, jossa ei ole ruokaa eikä puhdasta vettä ja jossa ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Orrin ja korppisota (Usvasaari, #4)Matka alkaa (Etsijät, #1)Hehkuva tähti (Soturikissat: Klaanien synty, #4)Neljäs oppilas (Soturikissat: Tähtien enne, #1)Sinitähden tarina (Soturikissat-erikoisseikkailut, #3)
Paikalla 27 vierailijaa
Uusin jäsen: Jimi Vuori
Jäseniä yhteensä: 9742