Kirja-arvio: Kuikansulka

Kirjoittanut Lupus - 2.5

Tarinana Kuikansulka ei mielestäni ole huono. Maailma on mielenkiintoinen ja siitä lukisin mieluusti enemmänkin. Tarinan hamot jäivät kuitenkin aika ohuiksi ja melko mustavalkoisiksi. Tekstiä tuntui vaivaavan myös tietty hiomattomuus. Kaikissa kohdissa ei ollut selvää, oltiinko sisällä vai ulkona ja kenen kädessä mikäkin esine oli. Tämän vuoksi suhtauduin kirjaan varmaan jotenkin kriittisemmin kuin lukemaani yleensä, koska kerronta ei tuntunut ihan luotettavalta. Myös joillekin juonenkäänteille olisin kaivannut enemmän selitystä. Hengenvaarallisten temppujen seuraaminen ei ole ihan niin jännää, jos koko ajan joutuu ihmettelemään, miksei tätä nyt voitu tehdä sillä helpommalla tavalla, joka äskettäin tuli mieleeni.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kuikansulka

Tuulia Aho Julkaistu: elokuu 9, 2005
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen, lasten luku-varkaus -palkinto

Päällys: Sami Saramäki. Sidottu.

Lasten luku-Varkaus -palkinto 2006.

Kiehtova taru matkasta Kalliokaupunkiin

Kuikan kansan kylästä on varastettu taianomainen aikakangas, jonka avulla voi nähdä sekä menneeseen että tulevaan. Oikeissa käsissä se on oiva väline, mutta pahantahtoisella julma ase. Kangas on saatava takaisin.

Nuori Kuikansulka-tyttö lähtee matkaan seuranaan pienikokoinen Rapina-opastaja. Varasta jäljittäessään kaksikko ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Jäätynyt sydänPimeä (Septimus Heap, #6)Vala (Unien kirjat, #2)Myrsky nousee (Soturikissat, #4)Punainen pyramidi (Kanen aikakirjat, #1)
Paikalla 23 vierailijaa
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559