Kirja-arvio: Pedon veri

Kirjoittanut anmamat - 5.0

Luen harvemmin kirjoja englanniksi, mutta The Sookie Stackhouse Novels -kirjat olen lukenut alkuperäiskielellä, koska jopa kyseisten kirjojen suomennetut nimet saavat karvani nousemaan pystyyn. Tämänkin kirjan nimen suomennosta olisi voinut harkita vielä kertaalleen... Mutta asiaan! Pidän kovasti kirjailijan kirjoitustyylistä sekä hänen konstailemattomasta tavastaan kuvata tapahtumia. Aiemmat kirjasarjan osat ovat usein jossain vaiheessa olleet hieman tylsähköjä ja niiden loppuun lukeminen on ollut haastavaa, mutta tämän kirjan luin hujauksessa. Englannin kielikään ei tuottanut tällä kertaa juurikaan vaikeuksia. Suosittelen!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pedon veri

Charlaine Harris Julkaistu: marraskuu 2, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: keijut, tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

YLILUONNOLLISET UUTISET JÄRISYTTÄVÄT MAAILMAA

Kun vampyyrit tulivat arkusta ja paljastivat olemassaolonsa tavalliselle maailmalle, moni ei arvannut, että se oli vasta alkua. Nyt on ihmissusien ja muiden muodonmuuttajien vuoro. Yliluonnolliset piirit jo läpikotaisin tunteva Sookie Stackhouse ehtii huokaista helpotuksesta, kun suuri paljastus otetaan Bon Tempsissa vastaan kutakuinkin hyvin. Mutta sitten ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vapautettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #9)Veren voima (Sookie Stackhouse, #1)Hämärän prinssi (Yön siivet, #9)Verenjanoa Dallasissa (Sookie Stackhouse, #2)Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)
Paikalla 26 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Joku
Jäseniä yhteensä: 9320