Kirja-arvio: Lumoava kaaos

Kirjoittanut LittleJane - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Siitä oli ollut jo vähän aikaa kun viimeksi olin lukenut edellisen osan. Mutta se ei oikeastaan haitannut. Totta kai uusimmat hahmot ja Maconin palaaminen kuolleista oli unohtunut täysin ja olin ihan äimistynyt, että Macon onkin elossa ja selasin toista kirjaa ihan ihmeissäni. Tapahtumia kuitenkin kerrattiin, niin olihan sitä jotenkin kartoilla. Tässä kirjassa ei oikeastaan tapahtunut mitään hetkauttavaa. Tuntui vain, että kaikki toivo olisi heitetty pikku hiljaa pois. Amma ei ollutkaan voittamaton, Lenan valinta ei ollutkaan oikea ja koko kaupunki on ihan sekaisin. Vaikka kirja onkin sekava ja hahmot hyvin outoja, nautin niin paljon lukea näitä kirjoja. Tunnen olevani kotona kun luen näitä kirjoja. Ne vaan siirtävät ajatukset pois kaikesta muusta kun yrität miettiä, että ketä joutuu uhraamaan henkensä. Ja vaikka ei mitään huippu kirjoja ole, kannattaa lukea jos jaksat lukea teinidraamaa ja loihtijoiden arjesta.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Lumoava kaaos

Kami Garcia, Margaret Stohl Julkaistu: tammikuu 21, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: noidat

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Aila Herronen. Sidottu.

Jotkin valinnat ovat vaikeita – toiset koituvat kuolemaksi.

Tämä kesä muuttaa sekä loihtijoiden että kuolevaisten maailman.

Gatlinin pikkukaupunki on kaaoksen kourissa: heinäsirkkaparvia, sietämättömiä helleaaltoja ja yliluonnollisia hirmumyrskyjä seuraa toisensa perään. Niin pelottavaa kuin kaaos onkin, Ethanille se merkitsee myös tervetullutta ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Finale (Caraval, #3)NoitavaellusDemoninoita (Korppikartanon salat, #2)Artemis Fowl: Tehtävä Pohjoisessa (Artemis Fowl - Sarjakuva, #2)Jäätynyt sydän
Paikalla 1 jäsen ja 24 vierailijaa
Jupe
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559