Kadotettujen sielujen kaupunki (Varjojen kaupungit #5) - Cassandra Clare8

Kirja-arvio :: Kadotettujen sielujen kaupunki

Kirjoittanut Saki

Tasaisen hyvää teosta Clarelta, mutta ei minusta ollut edellisen kirjan veroinen. Loppu oli vähän noh, tylsä, koska sen pystyi arvaamaan ennalta. Muuten kyllä ihan hyvä. Odotan innolla seuraavaa osaa. Sebastian on minusta todella hyvä pahis, ja Jace-pahista oli hienosti kuvailtu. Alec ja Magnus ovat ihana pari, ja Simonin ja Isabellen mielenkiintoinen suhde antaa myös väriä tähän kirjaan. Eikun seuraavan kimppuun.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Adlibris tarjoaa 10% alennuksen kaikista tuotteista koodilla FALL4BOOKS (voimassa 22.-24.10.)

Kadotettujen sielujen kaupunki

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Terhi Leskinen. Sidottu.

Rakkaus. Veri. Petos. Kosto. Miten paljon Clary on valmis maksamaan pelastaakseen poikaystävänsä?

Kun Clary Fray saa vihdoin tavata poikaystävänsä Jacen, hän huomaa kauhukseen, että Lilith-demoni on kietonut Jacen ja Claryn ilkeän veljen Sebastianin kohtalot yhteen, ja että Jacesta on tullut pahuuden palvelija.

Clary on valmis tekemään mitä tahansa rakkaansa puolesta, hän on valmis jopa kuolemaan - mutta voiko hän lunastaa Jacen hengen antamalla tämän sielun joutua kadotukseen?

Cassandra Clare on nuori newyorkilainen kirjailija, jonka Varjojen kaupungit -sarjan kirjat ovat nousseet heti ilmestyttyään New York Timesin bestseller-listalle. Manhattanin maisemasta inspiraationsa saanut sarja yhdistää vetävällä tavalla nykyaikaa, urbaania nuorten todellisuutta ja myyttisiä ja yliluonnollisia aineksia.