Kirja-arvio: Jokien laulu

Kirjoittanut w-a-r-i - 5.0

Tämän kirjan lukeminen oli pitkä projekti. Ei sinänsä että se kirja itsessään olisi siihen vaikuttanut, vaan se että välissä tuli yllättäviä katkoja muista asioista johtuen... Mutta tämän kirjan pariin oli aina mukava palata! Vaikka oli 2kk väliä edelliseen lukukertaan, kaksi sivua kun on lukenut - niin koko alku kirja muistuu taas mieleen.. Kirjassa on paljon henkilöhahmoja, ja muistettavia nimiä, tällaisissa laajoissa kirjoissa voisi olla sukutaulut :D Muutamissa näitä on näkynytkin. Kartat on ihania! Tarina on hyvin etenevää, ja suomennos on sujuva. Jotkut juonenkäänteet on turhauttavia, että ihmiset voikin olla noin tyhmiä :) Mutta, sellaisiahan me olemme :P Kaiken kaikkiaan hyvä ja mukaansa tempaava kirja! Suosittelen lukemaan!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Jokien laulu

Sue Harrison Julkaistu: 1999
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: paleofiktio

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Anu Niroma. Päällys: Jussi Karjalainen. Päällyksen kuva: Michael Evans.

Menestyskirjailijan uuden trilogian ensimmäinen osa.

Naapurikylän miehet hyökkäävät K’osin kimppuun. Seuraavana päivänä hän löytää poikavauvan paikasta missä raaka teko tapahtui. Uskoen lapsen olevan lahja, joka toisi takaisin hänen onnensa, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

PeuraheimoÄiti maa, isä taivas (Ensimmäiset ihmiset, #1)Punahirven tytär (Punapeuran metsästäjät, #1)Sisar Kuu (Ensimmäiset ihmiset, #2)Tasangon vaeltajat (Maan lapset, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 65 vierailijaa
MARGO, Skie
Uusin jäsen: Teemu Sihvonen
Jäseniä yhteensä: 8844