Kirja-arvio: Autio kaupunki

Kirjoittanut lolde - 4.0

Kirjan juoni vaikutti aluksi ihan mielenkiintoiselta, mutta lopahti aika nopeasti, kunnes se taas loppua kohti alkoi paranemaan. Kirjassa oli muutavia jännittäviä kohti ja varsinkin kirjan loppu sai näpit syyhyämään, toinen osa on pakko lukea. Uskoisin että juoni paranee huomattavasti seuraavassa osassa, nyt kun alkukankeudesta on päästy. Pidin koirien "slangisanoista", sekä koirien elehtimisistä, tosin jotkut koirien käyttämät nimitykset eivät ihan heti menneet perille ja toiset olivat jokseenkin huvittavia, kuten "pitkätassu".
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Autio kaupunki

Erin Hunter Julkaistu: huhtikuu 7, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Veli-Pekka Ketola. Sidottu.

Lykky on sekarotuinen selviytyjä, joka on tot­tunut kuljeksimaan yksin kaupungin vilkkail­la kaduilla. Muut koirat tarvitsevat laumaa, mutta Lykylle riittävät hänen aistinsa. Sitten suuri maanjäristys tuhoaa kaupungin ja ih­miset pakenevat. Lykky on eristyksissä autios­sa ja lohduttomassa maailmassa, jossa ei ole ruokaa eikä puhdasta vettä ja jossa ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kertomuksia klaaneista (Soturikissat-novellit, #2)Pimennys (Soturikissat: Kolmikon mahti, #4)Vatukkatähden myrsky (Soturikissat-erikoisseikkailut, #7)Aamunkoi (Soturikissat: Uusi profetia, #3)Vaarallinen polku (Soturikissat, #5)
Paikalla 65 vierailijaa
Uusin jäsen: Jeesuskello_
Jäseniä yhteensä: 9739