Uinuvien kirjojen labyrintti on kirja, joka ei meinaa alkaa millään. Ja sitten kun se alkaa, se loppuu saman tien. Kaiken kaikkiaan kirjaa ei voi suositella muille kuin aikaisemman osan, Uinuvien kirjojen kaupungin, faneille, jotka odottavat kolmatta osaa. Uinuvien kirjojen labyrintti ei toimi itsenäisenä kirjana; se näyttää ja maistuu liikaa väliosalta. Kirjassa edellisen osan sankari Mythenmetz palaa takaisin Kirjalistoon - ja oikein muuta ei sitten tapahdukaan. Kirjassa lähinnä kerrataan edellisen kirjan juonta. Kaikkein räikeimpänä osoituksena tästä on kohta, jossa Mythenmetz seuraa näytelmää, jossa kerrataan järjestyksessä edellisen kirjan tapahtumat. Kappaletta lukiessa tulee vain olo, miksi en saman tien lukisi vain Uinuvien kirjojen kaupunkia uudestaan. Uinuvien kirjojen labyrintti ei tavoita ensimmäisen osan tasoa jännittävyyden tai juonen kannalta, mutta on silti pakkoluettavaa kaikille aiemman osan ystäville, koska kolmas osa on tulossa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Uinuvien kirjojen labyrintti

Walter Moers Julkaistu: elokuu 21, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Uinuvien kirjojen labyrintti: Romaani Zamoniasta. Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Marja Kyrö. Tekijän kuvittama. Sidottu, kansipaperi.

Uhkarohkeat lukijat, tervetuloa tarunhohtoiseen Kirjalistoon, Uinuvien kirjojen kaupunkiin!

Tarinanikkari von Mythenmetz lähtee salaperäisen kirjeen innoittamana katsomaan miltä Kirjalisto nyt näyttää. Edellisestä vierailusta on 200 vuotta.

Mythenmetz saa haltuunsa pahamaineisten katakombien ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Keskiyön kruunu (Throne of Glass, #2)Valpuri Vaahteran maaginen korvaMyrskynsilmäMerten gorillaVerikivi (Kapinaenkelit, #2)
Paikalla 18 vierailijaa
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559