Kirja-arvio: Huono karma

Kirjoittanut lolde - 4.5

Törmäsin kirjaan netissä ja takakannen tekstin perusteella se kuulosti niin tyhmältä, että kirja oli tietty pakko lisätä lukulistaani. Yllätyin, ja todellakin positiivisesti, kirja oli oikeasti todella hyvä. En malttanut lopettaa lukemista ollenkaan, vaan luin koko teoksen yhdessä hujauksessa läpi. Juoni piti hyvin otteessaan ja kerronta oli sujuvaa ja humoristista, jotkut kohtaukset ja letkautukset saivat todellakin hymyn nousemaan huulilleni. Odotin mielenkiinnolla, miten Kimin perheen käy, ja loppuratkaisua edeltävät hetket saivatkin tunteet nousemaan pintaan.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Huono karma

David Safier Julkaistu: lokakuu 4, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia
Avainsanat: huumori

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Tiina Hakala. Sidottu, kansipaperi.

Tolkuttoman hauska Huono karma on saanut Euroopan tikahtumaan nauruun.

Kolmekymppisellä Kim Langella menee lujaa: hänellä on rakastava aviomies (jota hän pettää), ihana tytär (jolle hänellä ei ole aikaa) ja loistokas ura televisiossa (ja alaisia joille kiukutella). Hänelle myönnetään Saksan tv-alan merkittävin palkinto, ja kaikki tuntuu menevän putkeen. Mutta ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maanalainen elefantti (Kiekkomaailma, #24)Hullut häät (Lohikäärmeakatemia, #4)Pienet jumalat (Kiekkomaailma, #13)Mort (Kiekkomaailma, #4)Yläilmoissa – Onttujen kolmas kirja (Bromeliad-trilogia, #3)
Paikalla 2 jäsentä ja 54 vierailijaa
Jossu89, punnort
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563