Kirja-arvio: Puoliksi villi

Kirjoittanut shewolf - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

tykkäsin tästä enemmän kuin ykkösosasta vaikka ykkösosakin oli hyvä. ei kai olisi niin kamalaa vaikka nathan rakastuisi gabrieliin ja unohtaisi annalisen, gabreil tuntee nathanin läpikotaisin ja tietää mitä nathan voi pahimmillaan olla, mutta rakastaa nathania siitä huolimatta. olin vähän yllättynyt marcusin kuolemasta, mutta hyvä että nathan söi marcusin sydämen. kolmatta osaa saakin odottaa pitkään... harmi.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Puoliksi villi

Sally Green Julkaistu: maaliskuu 24, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: noidat

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

JO 50 KIELELLE KÄÄNNETTY MAAGINEN MENESTYSSARJA

Nathan on kohdannut viimein pahamaineisen isänsä Marcuksen ja saanut häneltä kolme lahjaa, jotka tekevät hänestä täysivaltaisen aikuisen noidan. Pakomatka kuitenkin jatkuu yhä. Nathanin täytyy pelastaa Annalise ja valita puolensa noitien kapinassa, jossa hän taistelee niin vanhojen ystävien kuin vihollistenkin rinnalla. Ennen kaikkea hänen on opittava hallitsemaan uutta kykyään – kummaa, villiä voimaa, joka uhkaa ottaa hänet kokonaan valtaansa.

Muita kirjoja joista saatat pitää

Keskiyö ylläni (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #5)Kultainen kompassi (Universumien tomu, #1)Kulkuri, noita ja lohikäärme (Tarinoita Alagaësiasta, #1)Noitalapsi (Noitalapsi, #1)Loitsuja ja lemmenlommoja (Rachel, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: touko kumpulainen
Jäseniä yhteensä: 9327