Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Suosittelen tätä kirjaa muillekkin, oli todella hyvä! Alusta loppuun kirja oli hyvä, ensin kuin lukee kirjaa eteenpäin nii miettii että mitä kaheleita tuolla wayward pinesissä asuu, tuntuu että kaikki asukkaat ovat juonessa mukana, kunnes Ethan kohtaa Beverlyn ja siinä kohtaa tuntuu että kaksikko selviytyy helvetillisestä kaupungista pois kunnes tulee ajojahti. Ethan onneksi onnistuu pakenemaan, mutta kohtaa ihme örkkejä "solassa" ja selviytyy kunnes jää taas kiinni, ja silloin selviää mikä paikka oikeastaan Wayward pine oikeastaan on!, muuttaa myös lukiankin käsityksen!. Innolla odotan että ELOKUUSSA ilmestyy toinen osa!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Wayward Pines: Ei pakotietä

Blake Crouch Julkaistu: huhtikuu 23, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys, mysteeri
Avainsanat: tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Nidottu.

Tervetuloa Wayward Pinesiin, aitoamerikkalaiseen unelmaan!
Ja agentti Ethan Burken pahimpaan painajaiseen.

Salaisen palvelun agentti Ethan Burke saapuu Wayward Pinesin pikkukaupunkiin etsimään kadonneita kollegojaan ja joutuu rajuun kolariin. Tultuaan tajuihinsa Ethan huomaa, että kaikki hänen tavaransa ovat kadonneet. Kukaan ei tunnu uskovan, kuka hän on. Tilanne ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

EhtookellotTuntematon tekijäAvaruusahvääri (Pekka Lipposen seikkailuja, #62)Merenpinta nouseeRichard Bachman -kirjat: Vimma & Juokse tai kuole
Paikalla 80 vierailijaa
Uusin jäsen: Aava Shokhimardonov
Jäseniä yhteensä: 9736