Kirja-arvio: Puoliksi villi

Kirjoittanut Riley Charlotte - 5.0

Kirjan kansi on tosi hieno, ja se oikeen houkuttelee lukemaan kirjan. Tämä on edellistä kirjaa parempi koska nyt tuli enemmän toimintaa ja tapahtumia. Oli tosi kivaa että Nathanin kyvyistä kerrottiin aika paljon ja sen ajatuksista kykyjään kohtaan. Annalise alkoi välillä vähän ärsyttämään ja Gabrieliin puolestaan tykästyin enemmän. Oli myös kiva, että Marcus tuli kunnolla tutuksi. Aiemmin ajattelin, että olis kiva jos Nathan ja Annalise voisivat olla yhdessä, mutta luettuani kirjan Gabriel voisi sittenkin olla parempi kumppani Nathanille. Kaikinpuolin hyvä kirja, ja nyt vaan odottelemaan jatko-osaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Puoliksi villi

Sally Green Julkaistu: maaliskuu 24, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: noidat

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

JO 50 KIELELLE KÄÄNNETTY MAAGINEN MENESTYSSARJA

Nathan on kohdannut viimein pahamaineisen isänsä Marcuksen ja saanut häneltä kolme lahjaa, jotka tekevät hänestä täysivaltaisen aikuisen noidan. Pakomatka kuitenkin jatkuu yhä. Nathanin täytyy pelastaa Annalise ja valita puolensa noitien kapinassa, jossa hän taistelee niin vanhojen ystävien kuin vihollistenkin rinnalla. Ennen kaikkea hänen on opittava hallitsemaan uutta kykyään – kummaa, villiä voimaa, joka uhkaa ottaa hänet kokonaan valtaansa.

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Tulen perillinen (Throne of Glass, #3)VeritaikaKolmas sisar (Royaumen aikakirjat, #1)Myyttihovi (Myyttihovi, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: touko kumpulainen
Jäseniä yhteensä: 9327