Villiin luontoon (Soturikissat #1) - Erin Hunter9

Kirja-arvio :: Villiin luontoon

Kirjoittanut Tantor90

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Todella hyvä kija ja aloitus sarjalle, tästä kirjasta kumpusi halu lukea loputkin osat! kirja oli mukavaa luettavaa ja sen luki nopeasti koska halusin vain lukea lisää ja lisää, ruska on todella hyvä pää henkilö ja tykkään todella paljon myös sinitähdestä, ymmärtävä ja ystävällinen johtaja, noin puolessa välissä kirjaa huomasin että tiikerinkynsi on pahis, mutta antaa jännistystä lukea eteenpäin että mitäs seuraavaksi tapahtuu, keltahammas on kans todella hyvässä osassa kirjaa ekana tuli sellainen tunne että mikähän vakooja tuokin on mutta kirjan loppua kohden varmistuu että hyvää kisuhan se on vaikka onkin vanha ja haiseva :D. innolla alan lukea tästäkin sarjasta seuraavaa osaa! SUOSITTELEN!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Villiin luontoon

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Sukupolvien ajan neljä villikissojen klaania – Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani – on jakanut metsän soturiesi-isiensä säätämien lakien mukaan.

Muiden klaanien reviirejä uhkaava Varjoklaani kuitenkin voimistuu päivä päivältä, ja Myrskyklaanin kissat ovat vakavassa vaarassa. Uljaita sotureita kuolee, ja jotkut varsin salaperäisellä tavalla.

Keskelle näitä tapahtumia ilmestyy tavallinen kotikissa nimeltä Ruska – joka saattaa osoittautua Myrskyklaanin kaikkein urheimmaksi soturiksi.

Warrior Cats -kirjoilla on maailmalla miljoonia lukijoita. Pelkästään Yhdysvalloissa on myyty yli 4 miljoonaa Soturikissat-kirjaa. Sarja on käännetty useille kielille, ja nyt se ilmestyy myös suomeksi. Villiin luontoon on sarjan ensimmäinen osa.

”Toiminnantäyteinen seikkailu. Miellyttää vastustamattomasti jokaista, joka on joskus ihmetellyt, mitä mahtavia unelmia perhekissan mielessä mahtaakaan kummitella.” – Publishers Weekly

”Jännitystä pursuava eläinseikkailu, jonka luettuaan silmäilee kissanpentuaan hitusen hermostuneena.” – Kirkus Reviews