Kirja-arvio: Kausaalienkeli

Kirjoittanut S.T.A.R. - 4.5

Tämä kirja oli paljon "draamallisempi" ja vähemmän kryptistä scifi-sanastoa sisältävä kuin trilogian aiemmat osat. Tai sitten kyse oli vain siitä, että olin jo ehtinyt tottua Rajaniemen outoon kvanttijargoniin. Niin tai näin, Kausaalienkeli on vauhdikas ja mukaansatempaava tarina, joka solmii aiempien osien langanpätkät yllättävästikin yhteen. Ainoa pieni miinus tulee mielestäni siitä, että vähitellen ihan kaikki tuntuu olevan tässä kvanttiuniversumissa mahdollista, mikä saa aikaan vaikutelman, että henkilöillä on aina jokin ulospääsy mahdottomista tilanteista. Ilmeisesti kvanttifysiikasta pitäisi ymmärtää enemmän tajutakseen tapahtumien logiikan tai epätodennäköisyyden.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kausaalienkeli

Hannu Rajaniemi Julkaistu: syyskuu 24, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera
Avainsanat: kotimainen

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Antti Autio. Sidottu, kansipaperi.

Mestarivaras Jean le Flambeur on selvinnyt dilemmavankilasta, villikoodiaavikosta ja maapallon lopullisesta tuhosta. Hän on vapauttanut itsensä pellegrinijumalattaren ikeestä, mutta ystävät hänen ympärillään harvenevat. Pitääkseen lupauksensa avaruusalus Perhoselle hänen täytyy löytää jäljettömiin kadonnut ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Last JediSaga: Toinen kirja (Saga, #2)Saga: Seitsemäs kirja (Saga, #7)Terästuulen yllä (Poseidonin lapset, #2)Kuunnousu
Paikalla 3 jäsentä ja 38 vierailijaa
punakettu, Thialfi, punnort
Uusin jäsen: Toni Vilkkinen
Jäseniä yhteensä: 9368