Kirja-arvio: Lupaus

Kirjoittanut NinjaKoala - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Olin todella innoissani saadessani selville, että Kerstin Gieriltä tulee uusi trilogia. Luin vähän aikaa sitten uudelleen Rakkaus ei katso aikaa -trilogian ja olin aina vain malttamattomampi odottaessani tätä kirjaa. Kertojana oli 15-vuotias Liv, joka täytti 16 vuotta. Itse täytän pian 15 vuotta, enkä kuitenkaan pysty täysin samaistumaan Liviin. Minun silmissäni hän oli minua nuorempi. Tjaa, ei se mitään. Lupaus muistutti minusta paljonkin Rubiininpunaa. Liv kuulosti Gwendolynilta, heillä molemmilla on hauskoja hetkiä. Liv vihitään osaksi salaisuutta. Eikä mitään oikeastaan tapahdu, lukuunottamatta ihan viimeisten sivujen tapahtumia. Tjaa, siitä ne pisteet oikeastaan sitten tippuivatkin. Siitä ja ennalta-arvattavuudesta. "Kukapa olisi ensimmäisenä Frognalin koulupäivänäni uskonut, että tulisin näihin typeriin syystanssiaisiin?" Minä. Mutta kaiken kaikkiaan hyvä kirja. Aion lukea seuraavatkin osat.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Lupaus

Kerstin Gier Julkaistu: kesäkuu 4, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Heli Naski. Sidottu.

Viisitoistavuotias Liv Silber muuttaa äitinsä uuden miehen vuoksi Lontooseen ja aloittaa uudessa koulussa. Pian hän alkaa nähdä oudon todentuntuisia unia, joissa hän kulkee salaperäisistä ovista ja puhuu kivipatsaan kanssa. Liv näkee unessa uuden velipuolensa Graysonin ja tämän koulukavereiden puuhailevan outoja hautausmaalla, mutta mikä kummallisinta, pian ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lasinen miekka (Hopea, #2)Varjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)Pohjolan porteilla (Louhi-sarja, #3)Kuunnousu (Soturikissat: Uusi profetia, #2)Rautakuningas (Rauta-saaga, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 39 vierailijaa
Thialfi
Uusin jäsen: User Kakka
Jäseniä yhteensä: 9554