Kirja-arvio: Tuulen vihat

Kirjoittanut The Big Bad Wolf - 4.0

Todella virkistävä kirja. Kertte ei ollut perus kiltti talonpoikaistyttö, vaan mukana oli särmää. Ilkeyttä, vahingoniloa. Piristävää. Muut hahmot sopivat myös omiin rooleihinsa, kukaan ei sulautunut seinään ja kaikilla oli oma luonne. Historiallisesta pätevyydestä en osaa sanoa mitään. Peseminen häiritsi, ei mielikuvien pohjalta sopinut aikaan. Mutta muuten, läpi meni kaikkineen. Loitsut ja taiat eteenkin. Kalvaat tytöt ja muut henget jäivät turhan vähälle huomiolle, olisi ollut kiintoisaa lukea niistä lisää. Kirjoitustyyli iski myös, mukava lukea. Ehdottomasti jatkan sarjan (onko tämä sarja) parissa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tuulen vihat

Paula Havaste Julkaistu: elokuu 1, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: historia, maaginen realismi
Avainsanat: kotimainen

Sidottu, kansipaperi.

Paimion tuvan tytär, Kertte, kasvaa äidittä. Rauni-ema meni tuulen vihoihin: hän kutsui kevättä liian aikaisin, talven tuuli tuli mustasukkaiseksi ja puri syvälle. Henkien tapoja ja loitsuja opetellessaan Kertte ymmärtää, että hänellä on pian käsissään avaimet niin hyvään kuin pahaan.

Kertte oppii, että ihmisessä on kaksi henkeä. Toinen painuu heti manalaan, mutta toinen ei jätä maailmaa kevyesti. Sitä pitää hyvitellä, palvella ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veden vihat (Vihat, #3)Firenzen lumoojatarSiipirikko miesLumen armo (Vihat, #4)Maan vihat (Vihat, #2)
Paikalla 3 jäsentä ja 45 vierailijaa
Jussi, Wanda, Mustelmann
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455