Kirja-arvio: Puoliksi villi

Kirjoittanut Nage - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Nahanin naiveus on niin rasittavaa, toivon kovasti että tuossa viimeisessä kirjassa han tappa Annalisen. Eli siis tässä kirjassakin naiveus ja Annalise olivat ne suuret kompastuskivet, ja myös se että Nathanin luonne vaikuttaa ehkä 10 vuotiaan luonteelta. Mutta Marcuksesta ja Gabrielista pirin kovasti! Toivoisinkin että Nathan menisi Gabrielin kanssa yhteen sillä hän tuntee jo Nathaelin kokonaan ja hyväksyy hänet silti, toisin kuin Annalise joka ei tiennyt hänestä ytään mitään missään vaiheessa ja noh lopputuloshan on nyt kaikkien luettavissa. En kyllä oikein ymmärrä miksi takakanis oli niin täynnä varoituksia Nathanin kyvystä kun eihän se nyt niin paha ollutkaan... Hyvä kirja kuiteskin ja odotan loppua innolla(varsinkin jos joku ärsytävä ämmä joka EI toivottavasti ole raskaana ja vaikka olisikin kuolisi vain)!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Puoliksi villi

Sally Green Julkaistu: maaliskuu 24, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: noidat

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

JO 50 KIELELLE KÄÄNNETTY MAAGINEN MENESTYSSARJA

Nathan on kohdannut viimein pahamaineisen isänsä Marcuksen ja saanut häneltä kolme lahjaa, jotka tekevät hänestä täysivaltaisen aikuisen noidan. Pakomatka kuitenkin jatkuu yhä. Nathanin täytyy pelastaa Annalise ja valita puolensa noitien kapinassa, jossa hän taistelee niin vanhojen ystävien kuin vihollistenkin rinnalla. Ennen kaikkea hänen on opittava hallitsemaan uutta kykyään – kummaa, villiä voimaa, joka uhkaa ottaa hänet kokonaan valtaansa.

Muita kirjoja joista saatat pitää

NoitavaellusMuinainen taikaJään valtakunta (Noitien taistelu, #2)Puoliksi paha (Half Bad -trilogia, #1)Paimenen kruunu (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #6)
Paikalla 1 jäsen ja 40 vierailijaa
rudi92
Uusin jäsen: touko kumpulainen
Jäseniä yhteensä: 9327