Jouduin aikalailla arpomaan arvosanan kanssa: koko kirja oli yhtä hullunmyllyä. Siinä ei ollut yhtenäistä juonta tai edes samanlaista krijoitustyyliä. Oikeastaan, kirja oli huonoimpia lukemiani kenties koskaan. Toisaalta, kirja sisälsi niin mielettömiä ja omperäisiä ideoita, ettei kirja ansaitse tyhjää tähtirivistöä. En kuitenkaan ymmärrä tuota esittelyn hehkutusta. Itse en todellakaan päässyt vauhtiin, vaan jouduin pakottamaan itseni loppuun saakka. Ja kun sain kirjan lopulta loppuun, olo ei ollut sen viisaampi - vain helpottunut, kun rääkki oli viimein loppu. En mielelläni suosittelisi tätä kenellekään, mutta satunnaisesti kirjassa oli niin sielukkaita, jopa kypsiä kohtia, jotka ansaitsevat tulla luetuiksi. Suurimman osan aikaa kirja oli todella naivi, venytetystä puhumattakaan. Ainakin tämä sopii hyväksi nukkumaanmenokirjaksi. Ikävää, ettei kirjan huimat ideat päässeet oikeuksiinsa ainakaan minun näkökulmastani, sillä kirjasta tosiaan olisi klassikoksi anid Blytonin rinnalle. Tai ehkä en nauttinut kirjasta, kun olen niin tuon ikähaarukan yläpuolella.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Talo ulapalla: Matka alkaa

Dale Peck Julkaistu: marraskuu 21, 2007
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Natasha Vilokkinen. Kannen kuva: Martin Hargreaves. Kannen suunnittelu: Lizzy Bromley. Sidottu.

Tässä on ainesta klassikoksi! Huikea, mielikuvituksellinen seikkailusarja merellä, jossa kaikki on mahdollista…

Sisarukset Susan (13 v.), Charles (10 v.) ja Murray (5 v.) ovat lomalla setänsä luona, joka asuu ihka oikean merirosvolaivan näköisessä asuntolaivassa meren ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

KaksoisolennotSirppipyörre (Takeshitan kintereillä, #2)Tähtien henget (Etsijät, #6)Sotilaat (Talon-saaga, #3)Unohdettu soturi (Soturikissat: Tähtien enne, #5)
Paikalla 4 jäsentä ja 36 vierailijaa
Karah Enola, KiLLPaTRiCK, Spaced_out, Nokka10
Uusin jäsen: Anni
Jäseniä yhteensä: 9321