Kirja-arvio: Pääskytorni

Kirjoittanut Eija - 4.5

Kerrassaan hienoa kerrontaa jälleen. Oikeastaan sarjan jokainen osa on ollut omanlaisensa tyylillisesti – niin se on tässäkin. Tarinaa kerrotaan paljon epäjärjestyksessä takaumien kautta. Kirja muodostuu todella hienosti rakennetuista sisäkkäisistä tarinalinjoista, missä näkökulma vaihtuu sujuvasti lennosta. Kuitenkin paletti pysyy hyvin kasassa eikä ole sekava. Verrattuna Tulikasteeseen huumori on vähäistä tai oikeastaan olematonta. Ansiot ovat muualla. Tarina etenee juonensa puolesta kivasti eteenpäin ja varsinkin kerrontatyyli teki vaikutuksen. Tarina jäi sellaiseen kohtaan, että toivoisin seuraavan osan olevan jo käsillä.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pääskytorni

Andrzej Sapkowski Julkaistu: toukokuu 28, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Tapani Kärkkäinen. Sidottu, kansipaperi.

Tuplasti Tähtifantasia-palkitun sarjan kuudes kirja

Noituri Geralt ja velho Yennefer etsivät epätoivoisesti maan nielemää kasvattitytärtään Ciriä, Cintran kruununperijää, josta ennustusten mukaan riippuu maailman tulevaisuus.

Geralt Rivialainen, bardi Valvatti, metsästäjä Milva, vampyyri Regis ja nilfgaardilaissotilas Cahir jatkavat vaellustaan kohti ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Viimeinen valtakunta (Usvasyntyinen, #1)Naondel (Punaisen luostarin kronikoita, #2)Lasipalatsi (Throne of Glass, #1)Mifongin lunastama (Mifonki-sarja, #6)Kuninkaiden viimeinen keino (Ensimmäinen laki, #3)
Paikalla 66 vierailijaa
Uusin jäsen: M
Jäseniä yhteensä: 9725