Kirja-arvio: Musta torni

Kirjoittanut Nokka10 - 4.5

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Paras kolmesta edellisestä Musta Torni sarjan kirjasta, mutta jää silti toiseksi Revolverimies ja Kolme korttia pakasta kirjoille. Jaken kuolema oli järkyttävä, sillä se tapahtui niin nopeasti Eddien poismenon jälkeen. Mutta se oli silti loistavan hyvin tehty. Jake hyppäsi Rolandin yli pimentäen auringon hetkeksi.Mahtavaa! Dandelo (Joe Collins) oli lempihahmoni tarinassa, (jos Rolandia ei oteta huomioon) koska Eddie ja Jake varoittivat Revolverimiestä ja Susannahia siitä kuolemassaan, ja jatkoivat varoittelua Susannahin unissa "Varokaa Dandeloa" Todash pimeydestä karannutta olentoa pakoon tehty pakomatka DIscordian linna alla oli tietysti hieno kohtaus kirjassa. Mutta Mordred Deschainin kuolema vei siitä voiton. Näin sieluni silmin kuinka Mordred kaatui yhä palavaan nuotioon Rolandin luotien lävistämänä, ja melkein kuulin itsekin Purppurakuninkaan raivon huudot sen jälkeen. Olisin antanut tälle arvosanaksi 5 tähteä, mutta Walter o'Dimin (Randall Flaggin) ja Tegon Finlin kuolemat olivat minusta surullisia, sillä pidin heistä molemmista henkilöhahmoina.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Musta torni

Stephen King Julkaistu: marraskuu 23, 2006
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasynkkä fantasia
Avainsanat: british fantasy -palkinto, tieteisfantasia, western

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Kari Salminen. Kuvitus ja kannen kuva: Michael Whelan. Sidottu.

British Fantasy -palkinto 2005. Locus-palkintoehdokas 2005 (fantasiaromaanit).

Musta torni -sarjan seitsemännessä osassa Rolandin ka-tet on yhä koossa vaikkakin hajallaan eri aikakausissa ja paikoissa. Susannah-Mia on viety synnyttämään Ukkosenjylyn Fediciin. Jake, Oi ja isä Callahan seuraavat hänen jälkiään Manhattanille Dixie Pig -nimiseen ravintolaan, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Callan sudet (Musta torni, #5)Kolme korttia pakasta (Musta torni, #2)Susannan laulu (Musta torni, #6)Revolverimies (Musta torni, #1)Velho (Musta torni, #4)
Paikalla 27 vierailijaa
Uusin jäsen: Tiia
Jäseniä yhteensä: 9324