Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

APUA! Aivan ihana kirja, mielestäni koko sarjassa paras, arvatkaapas kenen takia? No Sirius Mustan tietysti<3. Lempihahmojani ovat tietysti edelleen Hagrid, Ron ja Harry. Mutta pienenä lisäyksenä sinne tulee Sirius ja Remus Lupin. Mun mielestä Lupin opetti parhaiten suojautumista pimeyden voimilta, siitä ei ole epäilystäkään Lockhartin jälkeen. Hiinokasta pidin myös, aika paljonkin. Inhokkeihini kuuluu tietysti aina vaan se Severus Kalkaros. Mutta ei lempihahmoista sen enenpää. Kun ankeuttajat ilmesty Tylypahkan porteille, olin pienoisessa kauhun pyörremyrskyssä, mutta onneksi selvisin. Tätä kirjaa suosittelen lämpimästi kaikille:)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Harry Potter ja Azkabanin vanki

J. K. Rowling Julkaistu: maaliskuu 6, 2000
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, bram stoker -palkinto, elokuva, ihmissudet, locus-palkinto, mythopoeic-palkinto

Alkuteos ilmestynyt 1999. Suomentanut Jaana Kapari. Kannen kuvat: Mika Launis. Sidottu.

Bram Stoker -palkinto 1999 (nuortenkirjat), Locus-palkinto 2000 (paras fantasiaromaani), Whitbread-lastenkirjapalkinto 1999, British Book Awards 1999, FCGB-lastenkirjapalkinto 1999, Nestlé Smarties -palkinto (9–11-vuotiaat), British Book Awards 1999, The Bookseller Author of the Year 1998, Whitaker's Platinum Book Award 2001, W. H. Smith Children's Book of the Year Award, Mythopoeic-palkinto ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vattenporin simpukka (Avaimenkantaja, #3)Sininen lumousVainuttu (Susiraja, #4)Nekropolis (Viisi vartijaa, #4)Taivaan tuli (Etsijät, #5)
Paikalla 1 jäsen ja 74 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: netta frilander
Jäseniä yhteensä: 8864