Kirja-arvio: Puoliksi villi

Kirjoittanut Lukutyttö - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Herranjestas, yleensä en ole niitä ihmisiä, jotka fanaattisesti hyökkäävät fiktiivisten pariskuntien kimppuun, mutta missään välissä en pitänyt Annalisesta. Näin ollen valitsen Nathanin ja Gabrielin. Rakastan sitä, kun kirjan hahmojen seksuaalisista suuntautumisista ei tehdä haloota, ihminen nyt vain rakastuu. Siitä iso sydän. Mielestäni kirjan alkukaan ei ollut tylsä, luin sen monta kertaa. Taisteluiden lähestyessä aloin arvailemaan, ketkä kuolevat ja hieman jopa petyin, kun tuttuja hahmoja kuoli niin vähän. Marcusin kuoleman vuoksi minimaalinen osa itsestäni romahti hetkeksi, Nathan oli juuri saanut isän elämäänsä. Rakastuin jo trilogian ensimmäiseen osaan, ja nyt odotan päätösosaa entistäkin enemmän.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Puoliksi villi

Sally Green Julkaistu: maaliskuu 24, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: noidat

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

JO 50 KIELELLE KÄÄNNETTY MAAGINEN MENESTYSSARJA

Nathan on kohdannut viimein pahamaineisen isänsä Marcuksen ja saanut häneltä kolme lahjaa, jotka tekevät hänestä täysivaltaisen aikuisen noidan. Pakomatka kuitenkin jatkuu yhä. Nathanin täytyy pelastaa Annalise ja valita puolensa noitien kapinassa, jossa hän taistelee niin vanhojen ystävien kuin vihollistenkin rinnalla. Ennen kaikkea hänen on opittava hallitsemaan uutta kykyään – kummaa, villiä voimaa, joka uhkaa ottaa hänet kokonaan valtaansa.

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mestarin kosto (W.A.R.P., #3)Kemuja ja kuplivaa (Rachel, #4)VerenvahtiLoitsun voima (Koutamäen noita, #2)Puoliksi paha (Half Bad -trilogia, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 47 vierailijaa
Pisania, Jossu89
Uusin jäsen: touko kumpulainen
Jäseniä yhteensä: 9327