Lupaus (Unien kirjat #1) - Kerstin Gier10

Kirja-arvio :: Lupaus

Kirjoittanut Katki

Kirja ylitti kirkkaasti odotukseni. Henkilöhahmot ovat raikkaita, uusia ja persoonallisia, ja tarinaa on paikoin vaikea arvata ennalta. Tyyli on hauskaa, rentoa ja nokkelaa. Mikäli kirjailija sortuu jossain kohtaa tarinaa tai hahmojen repliikkejä paatoksellisuuteen tai kliseisiin, niin hän pilkkaa kohta itseään päähenkilön repliikeillä. Unimaailma on toteutettu aika nokkelasti ja loogisesti ja istuu hyvin tarinaan. Pääasiassa kirja kuvaa vähän erilaisten nuorten koulunkäyntiä, uusioperheen elämää ja seurustelukuvioita. Nautin suuresti myös lempeästä pilkasta, jolla kirjassa suhtaudutaan romantiikkaan. Sai monet hyvät naurut!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Lupaus

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Heli Naski. Sidottu.

Viisitoistavuotias Liv Silber muuttaa äitinsä uuden miehen vuoksi Lontooseen ja aloittaa uudessa koulussa. Pian hän alkaa nähdä oudon todentuntuisia unia, joissa hän kulkee salaperäisistä ovista ja puhuu kivipatsaan kanssa. Liv näkee unessa uuden velipuolensa Graysonin ja tämän koulukavereiden puuhailevan outoja hautausmaalla, mutta mikä kummallisinta, pian pojat puhuvat tosielämässä asioista, jotka ovat tapahtuneet vain Livin unessa...

Livin on pakko selvittää, mitä oikein on meneillään. Pian hänet vihitään salaisuuteen, jonka kanssa yhdellä jos toisella hänen uuden koulunsa oppilaalla on jotain tekemistä.

Rakkaus ei katso aikaa -sarjasta tunnetun Kerstin Gierin uusi nuortentrilogia on jännittävä ja romanttinen seikkailu unimaailmassa ja unen ja valveen rajamailla.