Kirja-arvio: Perillinen

Kirjoittanut Kingi - 4.5

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Hyvä, mut ehkä vähän synkkä kirja, ku nii moni kuoli, ja vastaavaa. Kirjassa olsi voinu olla enemmän huumoria, mut kyl sen jakso silti lukee iha hyvin. Hyvä kirja, mut huono loppu nii hyvälle sarjalle. Tarkotan, et kirja oli hyvä, mut loppu olis kaivannu jatkoo. Varmasti moni muuki ois halunnu lukee uusien ratsastajien koulutuksesta, siitä paikasta, jonne ne lähti, ja miten sil Eragonil ylipäätää sujunsiel uudes paikassa. Kirjassa mainitii myös Eurooppa, mut en iha tajunnu miks. Nehä asu jossain iha randomissa, niiden ei pitäis olla kuullukkaa Euroopast, mut ehkä se on joku tähtikuvio tai jotain muuta yhtä outoo, mistä en oo kuullukkaan. Olisin ite halunnnu viel muutaman osan tähän sarjaan, kertomaan vaik uusista lohikäärmeratsatajista, ja niiden koulutuksesta.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Perillinen

Christopher Paolini Julkaistu: lokakuu 14, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret
Avainsanat: lohikäärmeet

Perillinen, eli Sielujen holvi. Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Sirkka Aulanko. Kannen kuva: John Jude Palencar. Sidottu, kansipaperi.

Kohtaloaan seuraava nuori Eragon ja hänen lohikäärmeensä Saphira ovat kulkeneet pitkän matkan. Edessä on vielä monta vaaraa ennen kuin unohtumaton tarina saa päätöksensä. Ovatko Eragon ja Saphira valmiita kohtaamaan Galbatorixin? Tässä taistelussa ei ole tarjolla uusia mahdollisuuksia.

Christopher Paolinin luomaa ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Brisingr (Perillinen, #3)Kaukaisin ranta (Maameren tarinat, #3)Esikoinen (Perillinen, #2)JäälohikäärmeVarjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)
Paikalla 52 vierailijaa
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455