Langennut enkeli on mukaansa tempaavaa, salaperäinen ja tunteita herättävä teos! Kirjan teksti on todella sujuvaa ja suorastaan huutaa lukijaa jatkamaan lukemista luvun loputtua. Luin kirjan melkein yhdeltä istuimalta. Aloitin sen illalla ja luin loput aamulla. Joskus pitää nukkuakin, mutta jos se olisi ollut minusta kiinni olisin varmaan lukenut kirjaa yötä myöten. Tällä hetkellä en pysty sanomaan varmaan enää mitään muuta kuin, että kirja oli mahtava! Odotan järkyttävästi, että saan toisen osan käsiini! Suosittelen suuresti!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hiljaisuus (Langennut enkeli, #3)ViettelysKapinalliset (Talon-saaga, #2)Lumoava kaaos (Loihtijakronikka, #3)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 30 vierailijaa
Pisania, User Kakka
Uusin jäsen: User Kakka
Jäseniä yhteensä: 9554