Kirja-arvio: Vampyyrin palvelija

Kirjoittanut Nightmere - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Alotin lukemaan tämän kirjan hieman epäluullon tunteilla, mutta mitä enemmän sain luettua sitä enemmän upposin sen tarinaan. Päähenkilö oli aivan omaa maataan; koskaan sellaista kirjanhenkilöä ei ol tullut vastaan, mikä oli positiivisinta tässä. Myös muut kirjanhenkilöt oli omalaatuisiaan hyvine ja pahoine puolineen. Huomasin myös että suurin osa naisista oli tehty joko törkeiksi tai kevytkenkäisiksi. Juoni/tarina oli mukaansatempaava. Aina välillä oltiin merellä ja toisinaan palattiin parantolaan tai hawkes harboriin. Kirjassa kosketutti päähenkilön ja vampyyrin hitaasti kehittyvä ystävyys, joka loppui sitten surullisella tavalla. Tämän voisi lukea uudestaan parin vuoden kulutta.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Vampyyrin palvelija

S. E. Hinton Julkaistu: lokakuu 9, 2006
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Lotta Sonninen. Sidottu.

Hiljaisen pikkukaupungin mysteeri ajaa kovapintaisen nuoren miehen hulluuden partaalle

Mielisairauksiin erikoistunut lääkäri Philip McDevitt saa potilaakseen erikoisen nuoren miehen, Jamie Sommersin, joka kärsii masennuksesta, muistikatkoksista ja selittämättömästä pimeän pelosta.

Mitä enemmän Jamien pirstaloituneet muistikuvat alkavat selkiytyä, sitä oudommaksi tapaus ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjojen vangit (Darren Shanin tarina, #11)Taistelu aamunkoitteessa (Darren Shanin tarina, #9)Kohtalon perilliset (Darren Shanin tarina, #12)Vampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)Uusi aika 2: Varjosielut (Vampyyripäiväkirjat, #6)
Paikalla 1 jäsen ja 77 vierailijaa
Mopsax :D
Uusin jäsen: Mopsax :D
Jäseniä yhteensä: 9053