Kirja-arvio: Haukansilmä

Kirjoittanut Mystinen tyttö - 4.5

Haukansilmä ylitti odotukseni täydellisesti! Siitä kun luin edelliset osat on kulunut jo hetki, joten aluksi oli vaikeaa päästä mukaan tämän aikakauden elämään. Kuitenkin kun minulla oli aikaa lukea ajattelin, että lukisin nyt, vaikka vaikealta tuntuu. Laitoin myös tunnin ajaksi musiikkia soimaan taustalle. Kun minulle tuli tekstiviesti tajusin, että musiikki oli loppunut jo aikoja sitten. Teksti oli todella helposti luettavaa mikä oli ihanaa! Nyt ymmärrän kuinka vaikeasti luettavia ovat ne kirjat mitä luin hetki sitten. Teksti vain kulki sormieni lävitse ja sitten kirja olikin jo loppunut! Uusi henkilö Kaiku oli aivan ihana! Tykkäsin seurailla sen seikkailua Pirran, Hylaksen ja Täystuhon kanssa. Olin myös positiivisesti yllättynyt kun Täystuho ei jäänyt pois tästä osasta kirjaa. Oli hienoa, että hahmot olivat kehittyneet ja heistä oli tullut vanhempia. Odotan innolla seuraavaa osaa. Suosittelen!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Haukansilmä

Michelle Paver Julkaistu: elokuu 26, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Marja Helanen. Sidottu.

Pronssikauden Kreikkaan sijoittuvan historiallisen seikkailusarjan jännittävä kolmas osa!

On kulunut 7 kuukautta Thalakrean tuhoisasta tulivuorenpurkauksesta, ja Hylas saapuu talvisen Keftiun rannikolle etsimään ystäväänsä Pirraa ja leijonanpentu Täystuhoa. Vaurasta saarivaltakuntaa on kohdannut tuho: niin tsunami kuin ruttoepidemiakin ovat pyyhkineet sen yli. Kuinka Hylasin ystävien on ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veriveljen vala (Muinainen pimeys, #5)Liekehtivä leijona (Pronssisoturit, #2)Varjojen valtias (Muinainen pimeys, #6)Delfiinin saari (Pronssisoturit, #1)Lumottu lehmus (Tuomas Karhumieli ja Anni Unennäkijä - trilogia, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 26 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Heli Lepistö
Jäseniä yhteensä: 9571