Vaikka Anne Leinonen on nimenä tuttu, vasta tämän kokoelman seurauksena nimi todella jää mieleen. Osan kokoelman novelleista olin lukenut aiemmin muissa yhteyksissä, mutta silloin en vielä ollut tajunnut, kuinka mielenkiintoisia novelleja Leinonen kirjoittaa. Pidin kaikista novelleista - luonnollisesti joistain enemmän kuin toisista. Pidin Leinosen tyylistä tuoda arkiseen maailmaan mukaan outoa ja esitellä oudossa maailmassa jotain tuiki tavallista. Mitään ei selitetty liikaa, mutta kaikki tarpeellinen mainittiin. Kokoelma innostaa tutustumaan Leinosen muihin kirjoihin.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pienen rasian jumala ja muita novelleja

Anne Leinonen Julkaistu: toukokuu 22, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, fantasia, novellikokoelma
Avainsanat: kotimainen

Kannen suunnittelu: Laura Noponen. Sidottu, kansipaperi.

Kiehtova kokoelma kummallisten tarinoiden mestarilta

Tyttö, joka löytää sisältään suden. Poika, joka ei saa rauhaa ennen kuin pystyy muistamaan rakastettunsa. Mies, joka haluaa selvittää, mihin rikokseen hän tulee todennäköisesti syyllistymään. Ja kulkijanainen, joka toivoo, että parkkiintunut iho tuntisi – mitä tahansa.

Pienen rasian jumala kertoo kohtalokkaista ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kahdeksan puraisua: NovellejaKummalinnun munia 1: Sadan sanan tarinoita (Kummalinnun munia, #1)Kipinä tuhkasta: Nuorten novellitimanttejaAikamatkailijan EspooSupernova
Paikalla 2 jäsentä ja 60 vierailijaa
Iivari, Niko
Uusin jäsen: Niko
Jäseniä yhteensä: 9740