Ihan mukava kirja, mutta muuttuu aika pitkäveteiseksi nopeasti. Alku on mielenkiintoinen ja antoi odottaa parempaa kirjaa. Myös ihan loppu oli hyvä ja tuli aika yllättäen pitkään jatkuneen tylsyyden jälkeen. Kirjasta jäi päällimmäisenä mieleen melkein tietokirjamainen kerronta monissa kohdissa. Alussa olleet hiukan jännittävämmät kohdat muuttuivat pettymyksiksi, kun ne olivatkin päähenkilön kuvitelmaa. Jos jotain hyvää pitäisi sanoa, niin kuvitus täydensi lukemista hyvin ja sivujen alareunan pienet huomautukset auttoivat käsitteiden ymmärtämistä. En välttämättä suosittelisi kirjaa, mutta jos meinaat lukea, neuvoisin skippaamaan nukketismista kertovat "muistiinpanot".
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Uinuvien kirjojen labyrintti

Walter Moers Julkaistu: elokuu 21, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Uinuvien kirjojen labyrintti: Romaani Zamoniasta. Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Marja Kyrö. Tekijän kuvittama. Sidottu, kansipaperi.

Uhkarohkeat lukijat, tervetuloa tarunhohtoiseen Kirjalistoon, Uinuvien kirjojen kaupunkiin!

Tarinanikkari von Mythenmetz lähtee salaperäisen kirjeen innoittamana katsomaan miltä Kirjalisto nyt näyttää. Edellisestä vierailusta on 200 vuotta.

Mythenmetz saa haltuunsa pahamaineisten katakombien ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Määrätty (Yön talo, #9)Yllättävä vihollinen (Selviytyjät, #2)Salamurhaajan oppipoika (W.A.R.P., #1)Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)Merenneidon myrskyt (Merenneito, #1)
Paikalla 25 vierailijaa
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559