Uinuvien kirjojen labyrintti - Walter Moers4

Kirja-arvio :: Uinuvien kirjojen labyrintti

Kirjoittanut Brea-Marie

Ihan mukava kirja, mutta muuttuu aika pitkäveteiseksi nopeasti. Alku on mielenkiintoinen ja antoi odottaa parempaa kirjaa. Myös ihan loppu oli hyvä ja tuli aika yllättäen pitkään jatkuneen tylsyyden jälkeen. Kirjasta jäi päällimmäisenä mieleen melkein tietokirjamainen kerronta monissa kohdissa. Alussa olleet hiukan jännittävämmät kohdat muuttuivat pettymyksiksi, kun ne olivatkin päähenkilön kuvitelmaa. Jos jotain hyvää pitäisi sanoa, niin kuvitus täydensi lukemista hyvin ja sivujen alareunan pienet huomautukset auttoivat käsitteiden ymmärtämistä. En välttämättä suosittelisi kirjaa, mutta jos meinaat lukea, neuvoisin skippaamaan nukketismista kertovat "muistiinpanot".

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Uinuvien kirjojen labyrintti

Uinuvien kirjojen labyrintti: Romaani Zamoniasta. Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Marja Kyrö. Tekijän kuvittama. Sidottu, kansipaperi.

Uhkarohkeat lukijat, tervetuloa tarunhohtoiseen Kirjalistoon, Uinuvien kirjojen kaupunkiin!

Tarinanikkari von Mythenmetz lähtee salaperäisen kirjeen innoittamana katsomaan miltä Kirjalisto nyt näyttää. Edellisestä vierailusta on 200 vuotta.

Mythenmetz saa haltuunsa pahamaineisten katakombien kartan, ja suuri seikkailu alkaa. Kirjat voivat johtaa hulluuden partaalle, ne pystyvät haavoittamaan, myrkyttämään ja surmaamaan, mutta myös murtamaan vanhat kaavat ja opettamaan elämää.