Kirja-arvio: Haukansilmä

Kirjoittanut Kurlauspommi - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Edellisen Pronssisoturin luettuani etsin jo valmiiksi Haukansilmän julkaisupäivän ja varasin kirjan kirjastosta sopivan ajan koittaessa. Enkä joutunut ilokseni pettymään! Tarina imi mukanaan ja yhtäkkiä huomasin lukevani haikeudella mutta onnellisena viimeisiä sivuja miettien mitä seuraavassa osassa mahtaa tapahtua. Päällimmäisenä jäi ilo, kun kolmikko löysi yhteen ja kasvoi Kaiulla. Miten koskettavasti Michelle kirjoitti eläinten ajatuksista ja sanattomasta yhteydestä. Voin suositella lämpimästi ❤
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Haukansilmä

Michelle Paver Julkaistu: elokuu 26, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Marja Helanen. Sidottu.

Pronssikauden Kreikkaan sijoittuvan historiallisen seikkailusarjan jännittävä kolmas osa!

On kulunut 7 kuukautta Thalakrean tuhoisasta tulivuorenpurkauksesta, ja Hylas saapuu talvisen Keftiun rannikolle etsimään ystäväänsä Pirraa ja leijonanpentu Täystuhoa. Vaurasta saarivaltakuntaa on kohdannut tuho: niin tsunami kuin ruttoepidemiakin ovat pyyhkineet sen yli. Kuinka Hylasin ystävien on ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lumottu lehmus (Tuomas Karhumieli ja Anni Unennäkijä - trilogia, #3)Veriveljen vala (Muinainen pimeys, #5)Varjojen valtias (Muinainen pimeys, #6)Delfiinin saari (Pronssisoturit, #1)Liekehtivä leijona (Pronssisoturit, #2)
Paikalla 23 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384