Kirja-arvio: Lupaus

Kirjoittanut MustaParonitar - 5.0

Jälleen upea suoritus Kerstin Gieriltä, enkä muuta oikeastaan odottanutkaan. Pakko myöntää, harvoin saa nauraa nuin sydämensä pohjasta kuin minä nauroin lukissani tätä kirjaa. Henkilöhahmona Liv on poikkeuksellisen hupaisa, ehdoton huippu! Rakastan Gierin tapaa mässäilla nuoruuden antimilla ja Liv-paran tunteilla. Kertominen sujuu jotenkin niin vaivattomasti ja aika tuntuu lentävän aivan liian nopeasti tällaisten kirjojen kanssa. Juoni oli omaperäinen, unien maailma todella houkuttelva ja henkilöiden keskustelut ratkiriemukkaita. Ei kai auta enää muu kuin odotaa jatko-osaa kuin kuuta nousevaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Lupaus

Kerstin Gier Julkaistu: kesäkuu 4, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Heli Naski. Sidottu.

Viisitoistavuotias Liv Silber muuttaa äitinsä uuden miehen vuoksi Lontooseen ja aloittaa uudessa koulussa. Pian hän alkaa nähdä oudon todentuntuisia unia, joissa hän kulkee salaperäisistä ovista ja puhuu kivipatsaan kanssa. Liv näkee unessa uuden velipuolensa Graysonin ja tämän koulukavereiden puuhailevan outoja hautausmaalla, mutta mikä kummallisinta, pian ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Historian vartijat: Circus Maximus (Historian vartijat, #2)Lumottu lehmus (Tuomas Karhumieli ja Anni Unennäkijä - trilogia, #3)Eksynyt sankari (Olympoksen sankarit, #1)Unohtunut maaPaimenen kruunu (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #6)
Paikalla 2 jäsentä ja 53 vierailijaa
Jussi, blackstar
Uusin jäsen: Mervi Tervo
Jäseniä yhteensä: 9553