Kirja-arvio: Tulimieli

Kirjoittanut Mystinen tyttö - 3.5

Minulla oli suuria odotuksia tätä kirjaa kotaan ja ne eivät täyttyneet. Odotin mukaansatempaavaa, nopealukuista ja jännittävää kirjaa. Lukeminen oli hyvin vaikeaa, eikä edennyt yhtään. Tuntui kuin puolet sivuista olisi ollut ilmaa. Jotain hyvää tässä kuitenkin oli. Yllätykset. Yllätyin hyvin useasti käänteistä. Hahmot. Kerrankin päähenkilö joka ei ole se täydellinen henkilö, joka on korkeimmassa asemassa. Juoni. Se oli todella mielenkiintoinen. Luen varmaan seuraavan osan jos inspiraationa riittää siihen. Sen näkee sitten.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tulimieli

Gillian Philip Julkaistu: maaliskuu 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, historia, nuoret
Avainsanat: keijut

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Jussi Hirvi. Kannen kuva: Lawrence Mann. Sidottu.

Seth MacGregor on sithe-klaanin päällikön puolivilli äpäräpoika, jonka vasta hänen velipuolensa Conal saa kesytettyä. Yhdessä veljekset joutuvat kohtaamaan sithe-maailmaa repivät ristiriidat. Ennen pitkää Kate NicNiven, vallanhimoinen kuningatar, pakottaa veljekset sithe-maailmaa suojelevan hunnun tuolle puolen – 1600-luvun lopun Skotlantiin, missä noitavainot riehuvat ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Huijarin oppipoika (Taikuri ja taskuvaras, #2)Memmoin arvatNoitalapsi (Noitalapsi, #1)VelhojuuriPyövelin vallankumous (W.A.R.P., #2)
Paikalla 3 jäsentä ja 63 vierailijaa
Päitsy, HVM, punnort
Uusin jäsen: Taina Rytkönen
Jäseniä yhteensä: 8808