Piinattu (Yön talo #4) - P. C. Cast, Kristin Cast4

Kirja-arvio :: Piinattu

Kirjoittanut Luinwen

Muinainen pahuus hyökkää täysin puskista Zoeyn ja hänen kavereidensa kimppuun. Uusi pahis toisaalta tuo lisämakua kirjasarjaan, toisaalta aiheuttaa epäuskoisia hymähdyksiä. Juonta ei kannata miettiä liian tarkkaan lukiessa. Hahmoista kiinnostavimmaksi alkaa pikkuhiljaa enemmän kohota Afrodite. Kaikki muut ovatkin melko yhdentekeviä latteuksia. Kuten aiempikin osa, myös tämä loppui melkein kuin kesken. Viimeisen sivun jälkeen tuli ainoastaan sellainen olo, että tässäkö tämä oli. Ihan kuin yksi tai kaksi kappaletta puuttuisi. Ärsyttävää. Mutta pakottaa tehokkaasti lukemaan seuraavan osan, mikä näissä äkkilopetuksissa ilmeisesti on tarkoituksenakin.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: 30 päivän ilmainen Nextoryn kokeilujakso koodilla 🠊 risingshadow (lisätietoa)

Piinattu

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Riittääkö Zoey Redbirdin valo, kun muinainen pahuus herää ja levittää mustat siipensä?

Ystävät ovat kääntäneet selkänsä Zoey Redbirdille, koska tämä on salannut heiltä asioita ja sählännyt poikien kanssa. Kaiken takana on pahantahtoinen voima, joka käyttää nuoria vampyyritulokkaita hyväkseen kuin tahdottomia marionetteja. Pimeys tuntuu sikiävän linnunhahmoisia paholaisia.

Zoey tuntee itsensä avuttomammaksi kuin koskaan. Mutta Jumalatar Nyksin valittuna hänen täytyy nousta kohtaamaan vastustajansa. Näyt ovat kertoneet tulevaisuudesta täynnä tuhoa, sotaa ja kuolemaa, ja Zoey on ainoa, joka voi estää näkyjen toteutumisen.

P. C. Cast ja Kristin Cast jatkavat imaisevaa Yön talo -vampyyrisarjaansa. Aikaisemmin ovat ilmestyneet Merkitty, Petetty ja Valittu.

”Kelpoa viihdettä nuorille.” – Helsingin Sanomat.