Kirja-arvio: Kausaalienkeli

Kirjoittanut Sparhawk - 3.5

Hyvä kirja ja hyvä päätös trilogialle. Aikaisemmille osille 4 tähtee, tälle annoin "vain" 3,5. Kolmas osa ei enää tarjonnut samalla lailla yllätyksiä kuin mitä ensimmäinen ja toinen osa. Gevulot-sovelluksien ja Villikoodiaavikon tapaisia ahaa-yllätyksiä ei tullut samalla lailla. EI kuitenkaan huono kirja, en suosittele lukemaan kuitenkaan näitä itsenäisinä vaan kannattaa urakoida sarja ihan järjestyksessä. Kolmas osa tosiaan nivoi tapahtumia yhteen, ehkä vähän turhaan selittelyä oli ilmassa. Jotai jäi ainakit itselleni hampaan koloon ja jäi kutuna, ettö josko Flambeurista vielä jotain kuultaisiin, ainakinjosain muodossa. Suosittelen sarjaa lämpimästi.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kausaalienkeli

Hannu Rajaniemi Julkaistu: syyskuu 24, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera
Avainsanat: kotimainen

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Antti Autio. Sidottu, kansipaperi.

Mestarivaras Jean le Flambeur on selvinnyt dilemmavankilasta, villikoodiaavikosta ja maapallon lopullisesta tuhosta. Hän on vapauttanut itsensä pellegrinijumalattaren ikeestä, mutta ystävät hänen ympärillään harvenevat. Pitääkseen lupauksensa avaruusalus Perhoselle hänen täytyy löytää jäljettömiin kadonnut ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Aurinkojen huonePoseidonin lapset (Poseidonin lapset, #3)Saga: Viides kirja (Saga, #5)Kvanttivaras (Kvanttivaras-trilogia, #1)Singulariteettitaivas
Paikalla 1 jäsen ja 63 vierailijaa
Sonja perätalo
Uusin jäsen: ArunaK
Jäseniä yhteensä: 8759