Kirja-arvio: Pako helvetistä!

Kirjoittanut Emelie - 3.0

Hyvin kirjoitettu kirja, jonka idea oli kuitenkin parempi kuin toteutus.

Tarina lähti käyntiin samantien eikä jäänyt missään vaiheessa junnaamaan. Nopeatempoinen ja hyvin etenevä juoni piti otteessaan enkä oikeastaan edes kaivannut suvantovaihetta. Tämä oli niin lyhyt kirja, että rauhoitteluvaihe olisi vain ärsyttänyt.

Tässähän oli mielenkiintoinen asetelma sikäli, että kirjan päähahmot olivat sellaisia, joista en yleensä kirjallisuudessa välitä tai jaksa kiinnostua, mutta nyt oikein kannustin heitä pääsemään pakoon. Henkilöhahmot jäivät muuten pahvisiksi ja aika geneerisiksi elämässään epäonnistujiksi, joten neljän hahmon mukana riepottaminen tuntui liioittelulta. Ja jotenkin Bellen hahmo näytti olevan vain statistiikkana naishahmo juonessa (koska yksi nainenhan kuuluu laittaa ihan kaikkialle mukaan), joten sen olisi voinut jättää kokonaan pois (tai kirjoittaa paremmin). Seven oli palkkatappajana jännittävä, sillä oli aika hauska lukea tarinaa hahmosta, joka lahtaa porukkaa sen minkä kerkiää ja silti lukija pysyy myötämielisenä tälle.

Hahmoissa oli potentiaalia, mutta se ei päässyt näkymään. Omalla tavallaan mielenkiintoinen kirja, mutta jätti kylmäksi.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pako helvetistä!

Hal Duncan Julkaistu: syyskuu 15, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Einari Aaltonen. Nidottu.

Tähtifantasia-palkintoehdokas 2012.

Saat kaiken toivon heittää. Tämä ei ole unta. Tämä on kuolema.

Neljä syntistä herää synkeällä lautalla matkalla helvettiin. Sadististen poliisijoukkojen terrorisoimaa kirottujen kaupunkia hallitsee arkkienkeli Gabriel. Syntiset haastavat alamaailman herran, ja sota helvetissä alkaa.

Pako helvetistä! on ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hyviä enteitäKarou, savun tytär (Karou-trilogia, #1)Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)LucianHalu (Langenneet enkelit, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 45 vierailijaa
Salka, Kuunliekki
Uusin jäsen: Laura Kantosaari
Jäseniä yhteensä: 9873