Kirja-arvio: Mestarin kosto

Kirjoittanut Lukutyttö - 4.5

Tämä kirja sai minut vuoroin hihittelemään kaksin kerroin Colferin piilottamille vitseille, vuoroin rypistämään kulmiani, kun kuollut ei ole kuollut ja se toinenkin kuollut herää henkiin. Myös kvanttifysiikka on huvittavan monimutkaista, mutta kaikki henkilöt vaikuttavat kuitenkin tarkkaan harkituilta ja hauskoila, joten niistä tulee lisäpisteitä. Juoni oli mahtava, koskaan ei tiennyt mitä tapahtuu seuraavaksi. Loppuratkaisu oli ihana, ja vaikka sellaista toivoinkin, siihen päädyttiin aivan eri tavalla kuin olisin ikinä voinut kuvitella. Ehdoton lempparini sarjasta!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Mestarin kosto

Eoin Colfer Julkaistu: syyskuu 28, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, historia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: 1800-luku, aikamatkustus, noidat

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Sidottu, kansipaperi.

Historiaa on turha yrittää paeta...

FBI-agentti Chevie Savano on yhä jumissa 1800-luvun Lontoossa ja auttaa ystäväänsä, taikuripoika Rileytä, joka pyrkii epätoivoisesti saamaan vapaaksi vankilassa istuvan veljensä Porkkana-Tomin. Varman tiedon mukaan Tom odottaa siellä hirttotuomiota maksamattomien velkojen takia. WARP-madonreikä ei kuitenkaan jätä Chevietä ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Viillot (Viillot, #1)Arthur Spiderwickin luonto-opas: Ihmeellinen maailma ympärillämmeKarkotus (Soturikissat: Kolmikon mahti, #3)Vampiraatit: Kirottujen laiva (Vampiraatit, #1)Näkijän sota (Näkijän kirja, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 36 vierailijaa
Eija, Salka
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388