Kirja-arvio: Vala

Kirjoittanut Poison Girl - 4.0

Vala on yhtä hervoton ja mielenkiintoinen kuin edeltäjänsäkin. Liv on oppinut unimaailman pelisäännöt, mutta lukijalle ei vieläkään paljasteta mistä tästä unijutusta on kyse. Toivottavasti viimeisessä osassa selviää yhtä ja toista. Henrystäkin olisi kiva vielä saada lisätietoa. Rakastan kuitenkin henkilöhahmoja - erityisesti Liviä ja Miaa. Jotkin asiat kirjasta jäivät vähän epäselviksi, tai sitten on tarkoituskin ettei lukija tiedä tässä vaiheessa mitään. On sanomattakin selvää, etten jaksaisi odottaa viimeisen osan paljastuksia ja Secrecyn henkilöllisyyttä! ++ Suomi-viittaus oli hauska :)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Vala

Kerstin Gier Julkaistu: lokakuu 9, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Heli Naski. Sidottu.

Salaperäinen Secrecy näyttää tietävän kaikki Livin salaisuudet. Mistä hän on ne kuullut, ja kuka Secrecy itse on? Miksi Livin sisko Mia on yhtäkkiä alkanut kävellä unissaan? Ja mikä on tuo kummallinen tumma hahmo, joka hiipii Livin unimaailman loputtomilla käytävillä?

Liv kuulee huhuja vanhasta kirouksesta, mutta onneksi hän ei ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Myyttihovi (Myyttihovi, #1)Taivaallisen tulen kaupunki (Varjojen kaupungit, #6)Liekehtivä leijona (Pronssisoturit, #2)Labyrinttitaistelu (Percy Jackson, #4)Kesämyrsky
Paikalla 54 vierailijaa
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563