Pimeyden hetki (Soturikissat #6) - Erin Hunter10

Kirja-arvio :: Pimeyden hetki

Kirjoittanut Poison Girl

Nyt on jotenkin tunteikas olo... Yksi Soturikissat-saagoista luettu, mutta monia seikkailuja vielä edessä. Kirjoitan nyt arvioni siten etten spoilaa ketään. Pimeyden hetkessä nuori Tulitähti on noussut päällikön asemaan, ja jonka on johdettava klaani läpi vaikeuksien. Yhdeksän hengen saaminen Tähtiklaanissa oli mielenkiintoinen kohtaus ja oli muutenkin kiehtovaa saada enemmän kosketusta Tähtiklaaniin. Kirjassa on enemmän yllätyksiä verrattuna edellisiin osiin, mikä tietysti nostaa kirjan arvoa. Lopputekstien aikana oli pakko vierittää pari kyyneltä. Täytyy myöntää, että minusta on tullut täysiverinen Soturikissat-fani ja kiitän kirjakerholaisiani kun tutustutitte minut tähän saagaan. Nyt vain viiksikarvat kohti seuraavia saagoja!


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Pimeyden hetki

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Pimeyden hetki koittaa Myrskyklaanille, kun Tiikeritähden vallanhimo syöksee metsän hirvittävään vaaraan. Jotta Tulisydän voisi pelastaa ystävänsä, hänen täytyy ymmärtää Tähtiklaanin pelottava ennustus:

”Neljästä tulee kaksi.
Leijona ja tiikeri kohtaavat taistelussa,
ja metsä hukkuu veren valtaan.”

On enteiden täyttymisen ja sankaruuden aika...

Warrior Cats -kirjoilla on maailmalla miljoonia lukijoita, ja sarja on käännetty jo 20 kielelle. Pimeyden hetki on sarjan kuudes osa.

”Kirjailija on luonut kiehtovan ja monitahoisen maailman, jossa on rikas tarusto ja miellyttävä nuori sankari.” – School Library Journal

”Täynnä jännitystä.” – Booklist, review journal of the American Library Association

”Toiminnantäyteinen seikkailu. Miellyttää vastustamattomasti jokaista, joka on joskus ihmetellyt, mitä mahtavia unelmia perhekissan mielessä mahtaakaan kummitella.” – Publisher’s Weekly