Kirja-arvio: Labyrinttitaistelu

Kirjoittanut Poison Girl - 5.0

Jokaista Percy-kirjaa aloittaessa tuntuu, että kirjat alkavat aina koulun savuaviin raunioihin ja sen jälkeen lähdetään taas seikkailemaan. Mutta heti tarinan lähdettyä käyntiin se pikku huoli katoaa täysin. Labyrinttitaistelu on juonellisesti ehkä paras tähän astisista kirjoista. Etsintäretken ohella joidenkin sivuhenkilöiden oikut tuottavat päänvaivaa Percylle ja kumppaneille. On ihanaa saada joka kirjassa lisää tietoa Amerikan mantereella sijaitsevista kreikkalaisista asioista. Kirjat tuntuvat muutenkin todella amerikkalaisilta kaikkine sloganeineen ja monumentteineen, joita ulkomaalaisen on välillä vaikea kuvitella, mutta onneksi on Google!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Labyrinttitaistelu

Rick Riordan Julkaistu: tammikuu 28, 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: antiikin mytologia

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kansikuva: John Rocco. Sidottu.

Kun Percy Jacksonin uuteen kouluun osuu yliluonnollisia kykyjä omaava kuolevainen ja ylipirteiksi cheerleadereiksi tekeytyneitä antiikin hirviöitä, tilanne muuttuu tukalaksi. Percy ei voi muuta kuin jättää taakseen poliisiauton sireenit ja koulun savuavat rauniot.

Percy ystävineen saa tehtäväkseen etsiä muinaisen Daidaloksen rakennuttamasta, hirviöitä vilisevästä labyrintistä ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Jumalten sota (Percy Jackson, #5)Vaiennut oraakkeli (Apollon, #1)Palava labyrintti (Apollon, #3)Eksynyt sankari (Olympoksen sankarit, #1)Haadeksen talo (Olympoksen sankarit, #4)
Paikalla 1 jäsen ja 31 vierailijaa
KiLLPaTRiCK
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376