Kirja-arvio: Näkö

Kirjoittanut Sopu - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Närhitassu on kiva tyyppi. Oli kiinnostavaa päästä lukemaan kirjaa sokean kissan näkö kulmasta, jos sitä nyt voi näkökulmaksi sanoa. Kirja oli minusta hyvä aloitus uudelle sarjalle. Loppu oli kiva kun Närhitassu sai tietää heidän voimistaan. Häiritsevää oli kuitenkin se että närhitassu kulki toisten unissa. Närhitassun salaperäisyys oli kiehtovaa, ja oli kivaa kun sillä oli omia salaisuuksia joita muut eivät tienneet. Alussa ketut jahtasivat kolmikkoa, joka oli yrittänyt jahdata kettuja, salaa tietysti. Alku sarjalle oli hyvä. Tietenkin päähenkilöt aina tekevät jotain kiellettyä, mutta näin suuri kommellus on jo aika jännittävä. Närhitassusta tuli pian yksi lempi hahmoistani. Sen sisarukset Leijonatassu ja Paatsamatassu olivat aika tylsiä, mutta olivat silti suuri osa kirjaa. Jännittävä ja kaikin puolin hyvä soturikissa kirja. Kannattaa lukea se.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Näkö

Erin Hunter Julkaistu: maaliskuu 23, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

»Tulee kolme, veresi verta, jotka pitävät tähtien voimaa käpälissään.»

Järven ympäristöön kotiutuneissa soturikissaklaaneissa on kasvanut uusi kissasukupolvi - klaanien tulevaisuuden toivo.

Myrskyklaanin on tullut aika nimittää kolme uutta oppilasta, joilla on kunniakkaat sukujuuret: Leijonatassu, Paatsamatassu ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sinitähden tarina (Soturikissat-erikoisseikkailut, #3)Taivasklaanin kohtalo (Soturikissat-erikoisseikkailut, #2)Auringonlasku (Soturikissat: Uusi profetia, #6)Klaanien laki (Soturikissat: Klaanien kirjat, #2)Tulitähden tehtävä (Soturikissat-erikoisseikkailut, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 42 vierailijaa
Jussi
Uusin jäsen: Noel Ruppenthal
Jäseniä yhteensä: 9392