Harry Potter -kumppani - George Beahm4

Kirja-arvio :: Harry Potter -kumppani

Kirjoittanut Samira

Kaikki otukset, hahmot, tavarat ja paikat, jotka on tavattu Harry Potter- sarjoissa, ovat kasattu tähän eepokseen. Olihan niitä selityksiä kiinnostava lukea, tosin kirjoittajan selitykset asioiden nimistä ja/tai selityksistä jäivät vähän pimeiksi. Luultavasti näitä kirjoja löytää Potter- fanien, kuten kaverini, kirjahyllyistä.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: 30 päivän ilmainen Nextoryn kokeilujakso koodilla 🠊 risingshadow (lisätietoa)

Harry Potter -kumppani

Kansi- ja selkäalanimeke: Faktaa, fiktiota ja kansantaruja. Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Sini Bonke. Sidottu.

Tiesitkö, että...

• monilla velhomaailman asioilla ja esineillä on vastineensa jästimaailmassa?
• jotkut Rowlingin ihmeotuksista ovat olleet olemassa jo satojen vuosien ajan?
• J. K. Rowlingin hahmoilla on paljon yhteistä J.R.R. Tolkienin hahmojen kanssa?

TUTUSTU TARINOIHIN TARINOIDEN TAUSTALLA

Tämä tietopaketti sisältää yli 300 hauskaa ja kiehtovaa faktaa Harry Potterin maailmasta. Tutustu Harry Potter -kirjoihin kätkettyihin kirjallisuuden, myyttien, legendojen ja historian taustoilla piileviin lumoaviin faktoihin.

Tämä monipuolinen lukuopas on sekä viihdyttävä että yleissivistävä. Se sisältää neljä osiota aakkostettuine hakusanoineen – ihmeotukset, kuuluisat velhot, velhomaailman ihmeet ja lumotut paikat.

Kirjassa kerrotaan kaikki aarnikotkista zombeihin, Falco Aesalonista lordi Stoddard Withersiin, ajankääntäjästä yrttitietoon ja apoteekista Säilä & Imupaperi -kirjakauppaan.

Harry Potter -kumppani on jokaisen fanin kirjahyllylle kuuluva herkullinen lukuelämys, joka sisältää yli seitsemänkymmentä piirrosta viisinkertaiselta Hugo-palkinnon voittajalta Tim Kirkilta ja uudelta tulokkaalta Britton McDanielilta.

Harry Potter -asiantuntija George Beahmin Harry Potter -aiheisia kirjoja ylistetään lehtiarvosteluissa hyvinkirjoitetuiksi ja mielenkiintoisiksi. Publishers Weekly toteaa, että “tätä erinomaista Harry Potter -kumppania lukiessaan voi kuvitella itsensä Tylypahkan oppitunnille”.

Harry Potter -kumppani – Faktaa, fiktiota ja kansantaruja antaa lukijalle mahdollisuuden tutustua läheisemmin Harry Potterin maailmaa koskettaviin lumoaviin ilmiöihin.

Tämä kirja ei ole osa Harry Potter -kirjasarjaa, eikä sillä ole J.K. Rowlingin virallista tukea tai valtuutusta.