Kirja-arvio: Vala

Kirjoittanut Mystinen tyttö - 4.5

Valasta pidin monessa mielessä enemmän kuin edellisestä osasta, mutta silti se ei aivan yltänyt sen tasolle. Se mikä Valassa herätti mielenkiintoni oli sen salaperäisyys, sillä edellisen osan luettuani ei mielessäni ollut kuin yksi kysymys, nyt mieleni kihisee kysymyksiä. Haluan ehdottomasti tietää mitä seuraavaksi tapahtuu, vaikka kirja ei ollutkaan edeltäjänsä tasoinen. Se mikä myös herätti mielenkiintoni oli lopussa oleva Gierin kirje lukijoille! En ymmärrä miksi kiinnostuin siitä niin kovasti. Joka tapauksessa voin vain suositella tätäkin kirjaa, mutta ehdottomasti vain silloin jos olet lukenut jo Lupauksen. Ylipäätään suosittelen Gierin teoksia varsinkin heille jotka kaipaavat helppolukuista lukukokemusta!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Vala

Kerstin Gier Julkaistu: lokakuu 9, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Heli Naski. Sidottu.

Salaperäinen Secrecy näyttää tietävän kaikki Livin salaisuudet. Mistä hän on ne kuullut, ja kuka Secrecy itse on? Miksi Livin sisko Mia on yhtäkkiä alkanut kävellä unissaan? Ja mikä on tuo kummallinen tumma hahmo, joka hiipii Livin unimaailman loputtomilla käytävillä?

Liv kuulee huhuja vanhasta kirouksesta, mutta onneksi hän ei ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

TulisydänAika taistelun ja tähtivalon (Karou-trilogia, #2)Sinitähden tarina (Soturikissat-erikoisseikkailut, #3)Gregor ja Alismaan vitsaus (Alismaan tarinat, #3)Velho (Kuolemattoman Nicholas Flamelin salaisuudet, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 44 vierailijaa
KiLLPaTRiCK
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563