Miekan nimeen (Herkules #1) - Timothy Boggs4

Kirja-arvio :: Miekan nimeen

Kirjoittanut Eija

Kirjassa on yksinkertainen juoni, joka keskittyy tapahtumiin. Maailman kuvaus ja henkilökuvaus ovat heikkoja – sisältö on lähes pelkästään sanailujen siivittämänä tapahtumasta toiseen etenemistä. Kerronta ei myöskään temmannut mukaansa vaan ajatukset lähtivät helposti karkaamaan.  Kirja ei toiminut minulla edes kevyenä viihteenä eikä välipalana. En muistaakseni katsonut 90-luvulla TV-sarjaa, mihin kirja perustuu. Ehkä kirja tarjoaa niille enemmän, jotka ovat TV-sarjasta pitäneet.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Miekan nimeen

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Tero Kuittinen. Päällys: valokuva tv-sarjasta. Perustuu tv-sarjaan. Sidottu.

Antiikin maailmassa vaeltava muukalainen Herkules, Zeuksen poika, on puoliksi ihminen ja puoliksi jumala. Mahtavien voimiensa avulla hän ratkoo ihmiskunnan ongelmia ja rientää aina sinne, missä ikinä tapahtuu pahaa tai viattomat joutuvat kärsimään.

Julma roisto Zorin on varastanut tulimiekan seppäjumala Hefaistokselta. Hefaistos uhkaa tehdä selvää koko ihmiskunnasta, ellei hän saa miekkaa takaisin. Herkules lupaa palauttaa maagisen esineen, vaikka vastassa onkin useita uuvuttavia taisteluja sekä lopulta lähes ylivoimainen vastustaja, miekkaa hallussaan pitävä Zorin.