Puoliksi poissa (Half Bad -trilogia #3) - Sally Green10

Kirja-arvio :: Puoliksi poissa

Kirjoittanut Riley Charlotte

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tämäkin kirja oli kuvitettu tosi hienosti niin kuin aiemmatkin osat. Tykkäsin kirjasta hyvin paljon, vaikka olisinkin toivonut paljon onnellisempaa loppua koska Nathan olisi ansainnut saada paljon parempaa. Hän jota oli pelätty ja pidetty vankina pienestä pitäen olisi vain halunnut asua metsässä ja tulla rakastetuksi, eikä käytetyksi aseena sodassa.  

Gabrielinkin olisi pitänyt selviytyä, niin että hän Nathan olisivat saaneet elää elämänsä onnellisesti yhdessä. Oli kivaa kun saatiin selville ettei Annalise tahallaan tappanutkaan Marcusta. Kaikkein järkyttävintä oli luultavasti se että sen jälkeen kun Nathan oli tullut hulluksi hänelle selvisi , että Annalise oli raskaana hänen lapselleen.

Loppu oli hyvin surullinen kun Nathan hirtti itsensä. Ja puu johon hän hirtti itsensä oli naarmuinen ja kaltoin kohdeltu niin kuin Nathankin oli. Toisaalta oli kiva että Nathan pääsi taivaaseen Gabrielin luokse jossa hänen ei enään tarvitse kärsiä.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Black Friday: Adlibris tarjoaa 10% alennuksen kirjoista koodilla BLACK21 (voimassa 28.11.2021 saakka)

Puoliksi poissa

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

Nathan Byrn pakenee taas. Vapaiden noitien allianssi on kaikkea muuta kuin kukistettu. Vain uusi, rohkea strategia voi pelastaa hajaantuneet ja lannistuneet kapinalliset lopulliselta häviöltä. He tarvitsevat Gabrielin amuletin puuttuvaa puolikasta – muinaista artefaktia, joka tekee kantajastaan taisteluissa voittamattoman.

Mutta amuletin toisen puolikkaan haltijalla, pelottavan väkevällä erakkonoita Ledgerillä, on omat suunnitelmansa. Voittaakseen Ledgerin luottamuksen Nathanin täytyy matkustaa Amerikkaan ja taivutella hänet luopumaan amuletista. Yhdessä Nathanin oman, maagisen lahjan kanssa amuletti saattaisi riittää kääntämään tapahtumien kulun ja päättämään viimein kertaiskulla verisen sodan mustien ja valkoisten noitien välillä.

Puoliksi poissa on Sally Greenin sensaatiomaisen Half Bad -trilogian päätösosa.