Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tämäkin kirja oli kuvitettu tosi hienosti niin kuin aiemmatkin osat. Tykkäsin kirjasta hyvin paljon, vaikka olisinkin toivonut paljon onnellisempaa loppua koska Nathan olisi ansainnut saada paljon parempaa. Hän jota oli pelätty ja pidetty vankina pienestä pitäen olisi vain halunnut asua metsässä ja tulla rakastetuksi, eikä käytetyksi aseena sodassa.  

Gabrielinkin olisi pitänyt selviytyä, niin että hän Nathan olisivat saaneet elää elämänsä onnellisesti yhdessä. Oli kivaa kun saatiin selville ettei Annalise tahallaan tappanutkaan Marcusta. Kaikkein järkyttävintä oli luultavasti se että sen jälkeen kun Nathan oli tullut hulluksi hänelle selvisi , että Annalise oli raskaana hänen lapselleen.

Loppu oli hyvin surullinen kun Nathan hirtti itsensä. Ja puu johon hän hirtti itsensä oli naarmuinen ja kaltoin kohdeltu niin kuin Nathankin oli. Toisaalta oli kiva että Nathan pääsi taivaaseen Gabrielin luokse jossa hänen ei enään tarvitse kärsiä.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Puoliksi poissa

Sally Green Julkaistu: maaliskuu 30, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: noidat

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

Nathan Byrn pakenee taas. Vapaiden noitien allianssi on kaikkea muuta kuin kukistettu. Vain uusi, rohkea strategia voi pelastaa hajaantuneet ja lannistuneet kapinalliset lopulliselta häviöltä. He tarvitsevat Gabrielin amuletin puuttuvaa puolikasta – muinaista artefaktia, joka tekee kantajastaan taisteluissa voittamattoman.

Mutta amuletin toisen puolikkaan haltijalla, pelottavan väkevällä erakkonoita ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Loitsun voima (Koutamäen noita, #2)Vapaat pikkumiehet (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #2)Kolmas sisar (Royaumen aikakirjat, #1)Puoliksi villi (Half Bad -trilogia, #2)Veritaika
Paikalla 21 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Joku
Jäseniä yhteensä: 9320