Kirja-arvio: Valinta

Kirjoittanut Mystinen tyttö - 5.0

Valinta muistutti monella eri tapaa nälkäpeliä, mutta kun sen pienen yksityiskohdan ohi päästiin niin pystyin rakastumaan kirjaan. En odottanut tältä mitään, ajattelin, että tämä on yksi niistä kliseistä, joissa on täydellinen päähenkilö, jonka elämä on täydellistä. Tämä ei kyllä todellakaan ollut sellainen. Kirjan teksti oli mukaansa tempaavaa ja mielenkiintoista. Olisin ehdottomasti lukenut kirjan yhdeltä istuimalta, mutta en voinut illan takia. Hahmot olivat mielenkiintoisia ja olin iloisesti yllättynyt kun jokaista kolmeakymmentäviittä tyttöä ei esitelty, koska siinä olisi todennäköisesti mennyt mielenkiinto. Odotan ehdottomasti jo jatko-osaa, enkä tiedä jaksanko odottaa syyskuuhun asti. Toisaalta pakko kai se on. Lisämaininnan haluaisin vielä ehdottomasti antaa ihanasta kannesta! Suosittelen ehdottomasti!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Valinta

Kiera Cass Julkaistu: helmikuu 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, romantiikka, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Laura Haavisto. Nidottu.

Palatsi täynnä kilpailijoita, mutta vain yksi voi voittaa hänen sydämensä... Kolmekymmentäviisi kaunista tyttöä. Kolmekymmentäviisi kaunista kilpasiskoa...

America Singerillä on edessään ainutkertainen mahdollisuus – 17-vuotiaan nuoren naisen tulisi olla siitä iloinen. Mahdollisuus paeta syntymästä asti suunniteltua tulevaisuutta. Tulla tempaistuksi kimaltelevien iltapukujen ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Eliitti (Valinta-sarja, #2)Ainoa (Valinta-sarja, #3)Pimeä sydän (Mystic City, #2)Perijätär (Valinta-sarja, #4)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)
Paikalla 26 vierailijaa
Uusin jäsen: Maria Ketola
Jäseniä yhteensä: 9451