Kirja-arvio: Vaihdokas

Kirjoittanut Cressida - 3.5

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Kirjan juoni on hyvä: muistonsa menettänyt "hyppääjä" päätyy hohdokasta elämää elävän Alex Winterin kehoon. Hyppääjämme jää Alexin kehoon hulppean ja rennon elämän toivossa, mutta huomaa pian joutuneensa keskelle jotain ihan muuta. Leppoisan loman pilaa Alexin vanhempien murha, jota Alexina esiintyvä päähenkilö alkaa selvittää. Alex Winterillä on sukujuuret Suomessa, mutta lapsuutensa hän on viettänyt USA:ssa, joten erikoinen nimi on ihan looginen. Alexin nykyinen asuinpaikka, Vaitiola, vaikuttaa sen sijaan vähän surrealistiselta. Hulppeat talot, uima-altaat, hienot autot ja erikoiset nimet eivät sovi mielikuvaani suomalaisesta kaupungista. Koin siis pienoisen järkytyksen kun tajusin että kirjan tapahtumat sijoittuvat Suomeen. :D Kerronta pitää pompahtelevan juonen juuri ja juuri kasassa ja loppujen lopuksi kirja tarjosi hauskan lukuelämyksen. Tapahtumat olivat kirjassa ehkä hiukan liian tiiviisti ja edellistä katastrofia seurasi heti toinen, mikä piti toisaalta yllä jännitystä, mutta tahti oli silti liian kova. Lisäksi jäin kaipaamaan lisää tietoa "hyppääjistä". Jos haluat lepuuttaa kesäloman tarpeessa olevia aivojasi, niin siihen tämä kirja on omiaan :). Liian kriittisen lukijan tämä opus saa repimään hiuksiaan.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Vaihdokas

Elena Mady Julkaistu: elokuu 21, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, romantiikka, nuoret
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Laura Lyytinen ja Riikka Turkulainen. Nidottu.

Rakkaustrilleri kuoleman ja elämän rajamailta

Onko elämä elämisen arvoista, jos kukaan ei näe sinua, et edes sinä itse?

The Body Jumper -sarjan avaus Vaihdokas on tarina ulkokuoren alle haudatusta salaisuudesta. Päähenkilö on nuoren naisen mieli, aave elämästä joka päättyi liian varhain. Hän on vihainen ja pysyy mieluummin kuolleena kuin ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ovi lohikäärmeen kidassa (Perettin seikkailusarja, #1)Käärmeen lahja (Näkijän kirja, #3)Sotilaat (Talon-saaga, #3)PikkunoitaParanormaali (Paranormaali, #1)
Paikalla 22 vierailijaa
Uusin jäsen: Sari Pentti
Jäseniä yhteensä: 9568