Kirja-arvio: Lupaus

Kirjoittanut Kastehelmi - 4.0

Pidin kirjasta paljon, mutta odotin siltä ehkä hieman enemmän. Rakastan Rakkaus ei katso aikaa- trilogiaa, mutta mielestäni tämä kirja ei aivan yltänyt sen sarjan tasolle. Toivottavasti seuraava osa nostaa sarjan pisteitä minun silmissäni. Mutta kirja oli kaikkiaan hyvä ja viihdyttävää lukemista. Suosittelen sitä kaikille, jotka rakastavat rakkauskiemuroita ja pitivät edellä mainitusta sarjasta. Ja oikeastaan suosittelen tätä kaikille muillekin. ;)

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Lupaus

Kerstin Gier Julkaistu: kesäkuu 4, 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Heli Naski. Sidottu.

Viisitoistavuotias Liv Silber muuttaa äitinsä uuden miehen vuoksi Lontooseen ja aloittaa uudessa koulussa. Pian hän alkaa nähdä oudon todentuntuisia unia, joissa hän kulkee salaperäisistä ovista ja puhuu kivipatsaan kanssa. Liv näkee unessa uuden velipuolensa Graysonin ja tämän koulukavereiden puuhailevan outoja hautausmaalla, mutta mikä kummallisinta, pian ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Keskiyön valtiatar (Varjometsästäjät, #1)Sotilaat (Talon-saaga, #3)Kulkuri, noita ja lohikäärme (Tarinoita Alagaësiasta, #1)Määrätty (Yön talo, #9)Nekropolis (Viisi vartijaa, #4)
Paikalla 1 jäsen ja 41 vierailijaa
Thialfi
Uusin jäsen: User Kakka
Jäseniä yhteensä: 9554