Kirja-arvio: Hyökkäys

Kirjoittanut Carthanie - 3.0

Avaruusalus koikkeloi maapallolle. Alueella rikkoutuu radioita ja televisioita ja muita sähkölaitteita. Ja pian alkavat ihmiset käyttäytyä omituisesti... Ei Hyökkäys mitään mullistavaa elämystä tarjoa, mutta melko kelvollisen tieteisjännärin silti. Paikoin tämä jaksaa ihan viihdyttääkin, vaikka kokonaisuus melkoi ohueksi jääkin. Kun ei mieti liikaa vaan nauttii kirjan kertakäyttöviihteenä, niin ei tämän lukeminen pahasti harmita. Helppoa ja nopeaa luettavaa. Jos jostain syystä tuntuu siltä, että ideassa on jotain tuttua, niin ei tunnu ihan syyttä. Cook kierrättää tässä jo vanhaa ideaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Hyökkäys

Robin Cook Julkaistu: 1998
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys
Avainsanat: tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Jorma-Veikko Sappinen. Kannen kuva: Suomen Kuvapalvelu Oy. Kannen suunnittelu: Jani Blommendahl. Perustuu tv-sarjaan. Sidottu, kansipaperi.

Ensinäkemältä yötaivaalla loistava voimakas valoilmiö näyttää viattomalta, kirkkaalta tähdeltä, mutta hetkistä myöhemmin alkavat elektroniset laitteet räjähdellä ja kipunoida joka puolella kaupunkia. Seuraavana aamuna Beau Stark ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Ghost Network: Käynnistä (The Ghost Network, #2)Peilikaupunki (Ensimmäinen siirtokunta -trilogia, #3)Wayward Pines: Salaisuus (Wayward Pines, #2)TalviVenäläisen lohikäärmeen tapaus
Paikalla 54 vierailijaa
Uusin jäsen: Gil Merituuli
Jäseniä yhteensä: 9638